Saimme yhteistyön merkeissä valita jotain MiniMintin Billieblush-valikoimasta. Kivoimmista vaatteista oli jo koot menneet, mutta Billieblushillahan on myös kenkiä! Pinkki on käyttänyt koulussa sisäkenkinä Crocseja, ja nyt ne on jäämässä pieneksi, joten otimme hänelle Leo ballerinat koulukengiksi!

MiniMintillä on onneksi kenkien sisämitat tuotetiedoissa, joten koon valinta on helppoa! Leo ballerinoissa on hieman kimalteleva kangas, joten ne sopivat hyvin myös juhlakengiksi, mutta ne ei kuitenkaan ole yltiö-glitterit, joten voi käyttää myös arkena.

Aivan ihanasti mätsäävät PompdeLuxin hörsylöihin, joita meilläkin riittää!

Millaisia sisäkenkiä teillä on koululaisilla?

Terkuin
Miima

Kommentit (12)

1/12 | 

Meillä on nyt ajankohtaisena sisäkenkäongelma. Viime vuonna oli crocsit, joita tyttö koulussa satunnaisesti käytti. Nyt crocsit on pienet. Ostin booztilta petit by Sofie schnoorin ballerinat ensi kesään (2 numeroa liian isot), ja jouduin piilottamaan ne ettei tyttö niitä vie kouluun ;). Samalla merkillä olisi tossumaisia balleriinoja, ne olis mun mielestä oikein passelit, täytyy vielä kysyä arvon prinsessan mielipide ja yrittää löytää ne mahdollisimman edullisesti :).

2/12 | 

Hih, kunhan et unohda niitä jemmaan (nimim. kokemuksen syvä rintaääni) :D Noi Billieblushit on muuten halvemmat kuin Sofie Schnoorit ;)

3/12 | 

Söpöiltä näyttävät! Suosin kenkähankinnoissa kauppoja, joissa on sisämitat ilmoitettu selkeästi. Olisi vielä mahtavaa, jos MiniMintissäkin voisi kenkiä hakea koon perusteella. Monesti on ollut houkutuskenkiä ja koot loppuneet jo 28:aan.

4/12 | 

Juu, kyllä ne mitat olis ihan oleelliset, ja varmasti kauppiaskin säästyisi enimmiltä vaihdoilta ja palautuksilta, kun jaksaisi ne mitat laittaa tuotetietoihin! Minäpäs voin välittää tuon toiveen eteenpäin, onhan se harmi jos ehtii jotain kuolata, ja sitten kokoja ei olekaan :)

Anonyymi
9/12 | 

Meillä mennään vaaleanpunaisilla Aino tossuilla (tytsi itse valnnut)koulussa!!

11/12 | 

Piti ihan googlailla tätä sisäkenkäasiaa, ja meiltä löytyisi myös pinkit ainot, täytyy nyt niitä tarjota. Toisaalta tyttö oli (kerrankin) fiksu ja kiikutti isän luota isommat saunacrocsit kotiin, ne jo pakattiin reppuun.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla