Zipit-päiväpeittoja valmistava Bedit on ryhtynyt yhteistyöhön Vallilan kanssa! Päiväpeittoja saa nyt tilattua Vallilan kuoseilla. Kuosivalikoima on vaihtuva, ja siinä on kerrallaan aina muutama uutuus-kuosi ja joitakin klassikkoja! Tällä hetkellä tilattavissa on seuraavat kuosit:

Kankaiden raportti on 150cm, joten sitä leveämmissä peitteissä reunoille tulee yksiväriset palkit. Samoin runko tulee yksivärisellä kankaalla, jonka värin voi itse valita (eli siis kansi pelkästään Vallilaa, ja visuaalisesti selkeintä varmasti niin!!)
.
Zipit-peiton ideana on, että patja ja petivaatteet pedataan peiton sisään pussiin, jonka kansi suljetaan reunojen ympäri kiertävillä vetoketjuilla. Paketti pysyy kasassa, vaikka sängyllä oleskelisi päivän aikana. Kannen saa tarvittaessa irti tuuletusta ja pesua varten ja sen voi halutessaan vaihtaa uuteen. Aikaisemmin ostetun Zipit-peiton voi uudistaa vaihtamalla siihen kannen, joka on tehty Vallilan kankaasta.

Meillä Zipit-peitot helpottivat miljoonasti kerrossänkyjen petaamista, katso postaus täältä! Voin suositella lämpimästi! Ja sitten kun voitan lotossa, niin hankin meidän peittoihin uudet Vallila-kannet!!! :D

Terkuin
Miima

Kommentit (14)

1/14 | 

Voi ei! Tuo Vallilan pihajengi on niiiiiin ihana :D. Onneksi meillä ei ole Zipittiä niin ei ole tarve uudelle kannelle :D.

2/14 | 

No daaa - hankit tietty Zipitin, jossa pihajengi-kansi! Tekevät kyllä ihan kokonaisiakin peittoja - ei pelkästään vaihtokansia ;)

3/14 | 

Onko toi oikeasti kätevä systeemi? Meillä esikoinen on maailman laiskin petaaja, ja sillä roikkuu aina lakanat ja peitot puoliksi lattialla.

5/14 | 

No todellakin kätevä ja NOPEA!!! Zipzip vaan vetskarit kiinni :) Edelleenkin itse saan pedata kaikki sängyt... mut näillä se sentäs käy nopeasti ;)

7/14 | 

:D Mitähän mies sanoo kun ehdotan että osa takaisin maksetuista vuokraennakoista käytetään sitten tuohon :D. No juu, ehkä ei vielä kun sänky on noin lyhyimmillään niin kannata hankkia tuollaista.

Verhoille meillä olis enemmän tarve... Ihan vaan mun silmien takia :D.

10/14 | 

Nii, ei ole vielä keksitty jatko-Zipitiä ;D Verhot on muuten ihan yliarvostettuja... mun keittiön verhot ei vaan päädy ikkunaan, kun ne pitäis eka silittää... montakohan kk ne on tuolla lojuneet odottamassa...

13/14 | 

Jos olis jatko-Zipit niin tilaisin heti :D. Mä sain just jouluverhot vaihdettua pois parin kuukauden suunnittelun jälkeen :D. Makuuhuone tarviis kokonaan uudet kun edellisten helmat (jos nyt verhoilla on sellaiset) ei olleet taapero- ja kissa-yhteensopivia

14/14 | 

Kun ei oo verhoja ollenkaan, niin ei tarvii tuollaisesta kausivaihtelusta huolehtia ;D Ja tokihan verhoilla on helmat!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla