Sain mukavan yhteydenoton Beditiltä! Jos saamme yhdessä kerättyä tarpeeksi ison kimppatilauksen, saamme jopa -35% alennuksen Zipit sekä tavallisista päiväpeitoista! Aika hyvä alennus - eikö??

Zipit-päiväpeittohan on tällainen älyttömän kätevä systeemi, jossa koko patja petivaatteineen on tuollaisen pussukan sisällä, jonka päällinen avataan vetoketjulla. Yöksi kansi avataan ja päällinen rullataan jalkopäähän - päivän ajaksi zip vain, kansi kiinni ja petivaatteet piiloon! Kannen saa kokonaan irti, jos vaikka tarvii pestä pelkkä kansi. Tällainen NIIIIIIIN helpottaisi kerrossängyn petaamista!!!!

Beditin valikoimista löytyy tällä hetkellä 10 kuosivaihtoehtoa, ja peittoihin voi tilata myös vaihtopäällisiä, jolloin ilmettä saa helposti muutettua! Zipit-päiväpeittoja saa myös runkopatjoihin, ja lisäksi valikoimasta löytyy tavallisia päiväpeittoja.

Tästä Zipit-päiväpeittoihin
Tästä  Zipit-runkopatjapeittoihin
Tästä tavallisiin päiväpeittoihin

Nyt meillä olisi mahdollisuus saada Bedit ja Zipit päiväpeittoja hyvällä alennuksella! Jos saamme kerättyä vähintään viiden (5) peiton tilauksen, saamme -25% alennusta. Jos saamme tilaukseen yli kymmenen (10) peittoa, aleprosentti nousee -35%!! Tämä tarjous koskee sekä Zipit päiväpeittoja, että tavallisia päiväpeittoja.

Löytyisikö kimppatilauksesta ja alennuksesta kiinnostuneita? Itse osallistun tilaukseen 0-4 Zipit-päiväpeitolla (riippuen ihan siitä saanko ajoissa asumistuki yms päätöksiä, eli toisin sanoen rahaa ;)). Tilaus pitäisi tehdä 6.12 mennessä, jotta ehtii ennen joulua!

Jos haluaisit osallistua kimppatilaukseen ja saada hyvät alennukset, niin ilmoittaudu kommentoimalla ja kerro montako peittoa ottaisit! Jos saamme tarpeeksi porukkaa, niin kerään tilaukset sitten sähköpostilla!

Jakakaa ja levittäkää tätä postausta!!!

HUOMIO! Tilaajat laittakaa sähköpostia variepasuora@gmail.com! -35% alennus toteutuu, postikulut
 ovat 8,50e ja tilauksen voi jo jättää! Annan lisätietoa sähköpostitse :)
Terkuin
Miima

Kommentit (41)

1/41 | 

Minä osallistuisin yhdellä Zipit peitolla, haluaisin toisenkin mutta ehkä täytyy toinen jättää myöhäisemmäksi. :) Mutta yhdellä Zipitillä varmasti!!!

Anonyymi
8/41 | 

Minä osallistuisin kahdella zipit-peitolla. Laitan sähköpostitse sinulle tietoni. t:Maarit L-M

10/41 | 

Mua vois mahdollisesti kiinnostaa 1-2 zipit-peittoa. Nuo sivut vaan ei toimi meidän koneella niin en pääse paremmin valikoimaa katsastamaan.

11/41 | 

Voi harmi jos ei sivut toimi :( Melkein kaikki värivaihtoehdot taitaakin olla noissa mun kuvissa, kokoja löytyy standardikoot ja voi tilata omillakin mitoilla, jos on erikois-kokoisia patjoja. Pääsetkös jostain valikoimaa tarkastelemaan, vai mitenkäs me sulle ne saataisiin esiteltyä?

12/41 | 

Mikäli tulee -35% alennus, niin kahdella päiväpeitolla ehdottomasti mukana! :) Olen niiiiin kypsynyt kerrossängyn petaamiseen...

13/41 | 

Hei mua kiinnostais tulla mukaan sikäli mikäli saadaan tuo -35%, Meille vois siinä tapauksessa tulla 2 zipit peittoa.

Anonyymi
18/41 | 

Nonin eikö ole kiva, kun blogissa tarpeeksi ruinaa ja valittelee köyhyttään niin kappas saakin sitten yhteydenottoa firmoilta. Jotenkin tosi äklöttävää.

21/41 | 

Jos mun blogi sua äklöttää, niin ei ehkä kannattaisi lukea? ;) Enkä vielä tiedä voinko osallistua tähän tilaukseen, mutta halusin kuitenkin tarjouksen lukijoilleni tarjota. Mistään en ole mitään kerjännyt, enkä yhteenkään paikkaan ottanut yhteyttä mitään pyytäen. Mutta en nyt lähde kieltäytymäänkään, jos minulle tarjotaan jotain, mistä tykkäisin muutenkin - kieltäytyisitkö itse?

22/41 | 

Moikka,

parivuoteenpeite ja kaksi lapsille, kun ale sen 35%
Mahtavaa, olin juuri menossa tilaamaan nämä muutenkin ja tämä osui silmiin :) Milloin tilaus tehdään? Toivottavasti pain. Laitan sulle sähköpostia!

- Heidi

27/41 | 

No kiva, ettet ole havainnut ruinaamista ;) Ilmeisesti mitään ei saa ihastella eikä mistään saa sanoa, että on mun kukkarolle kallis?

28/41 | 

Yritän ruinata josko saisin miehen työkonetta sen verran lainata että pääsisin kokeilemaan toimiiko sillä. Ei viittis ihan sikaa säkissä ostaa vaikka kuinka mahtavasta ideasta onkin kyse :)

29/41 | 

No totta kai sun pitää päästä ensin katsomaan valikoima ennen kuin voit tilausta ruveta tekemään!! :) Aika jännä ettei sivut toimi, mistäköhän se johtuu?? :O Toivottavasti pääset katsastamaan sivut!!!

32/41 | 

Kuskin kiinnostaisi yksi parijenkkisängyn peite. Toimitetaanko ne siis kaikille kotiin ja millaiset on toimituskulut? Huomiseen asti olen puhelimen varassa niin pääsen vasta sitten paremmin selailemaan sivuja.

35/41 | 

Joo, kaikille kotiin toimitus, postikulut taisivat olla ihan postin hinnaston mukaiset. Tarkentelen huomenna vielä tuota tilaus-systeemiä :)

37/41 | 

Hyvä juttu! Laita vaan mulle sähköpostia, niin laitan sulle lisätietoja miten toimitaan!

JA kaikki muutkin tilaajat - laittakaa sähköpostia, niin kerron miten toimitaan! :)

38/41 | 

Pöh eihän täällä takapajulassa miehen langaton yhteys toimi ("yllätys" kun kännykkäkään ei kunnolla kuulu). En sitten tiedä mikä noissa sivuissa sitten mättää, kun kaikki muut tähän asti on kyllä pelittäneet. Eli taitaa täällä sitten kuitenkin jäädä mahtava tarjous väliin.

39/41 | 

Onpa kyllä harmi! :( Ja todella outoa ettei sivut toimi! Mutta jos nyt vielä jotain kautta pääset joskus vilkaisemaan valikoimaa ja haluat tilata, niin 6.12 mennessä kun laitat minulle sähköpostia, niin voit saada tuon alennuksen!

40/41 | 

Mahtava juttu! Meinasin jo tilata zipittejä meille, mutta en vielä ehtinytkään. Nyt ehdottomasti mukana 2 runkopatja zipitillä ja ehkäpä vielä yhdellä perus zipitillä. Laitan sinulle meiliä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla