Niinkun olen sanonut aiemminkin, mulla on nyt lastenvaatteiden kanssa jonkinlainen innottomuuskausi - mikään ei oikein kolahda sillä tavalla, että haluaisi maksaa pyydettyä hintaa. Siis ainakaan näistä merkkivaatteista. Monista merkeistä on mennyt maku, joko laadun heikkenemisen, tai sitten tyylin muutoksen vuoksi. Viimeisimmät ostokset ovat olleet ketjukamaa, mitä meillä kyllä aina on ollutkin siinä merkkikamojen rinnalla. Ehkä siirrytään vielä niihin kokonaan? Aina sieltä jotain ihan ok vaatetta löytyy, ja yleensä pystyy välttelemään sitä kammotus sinistäkin.

Tein taannoin tilauksen Skidiin, kun talvimallistoa oli (tai on kai sitä vieläkin) puoleen hintaan. Yksivärinen basic mallisto on minusta ollut aina oikein laadukas, ja kangas on kestänyt hyvin pesua ja pitoa. Ja tähti rinnuksessa tekee paidasta vähän enemmän kuin ihan tavallisen yksivärisen peruspaidan. Tilasin siis Herroille Keltainen ja Vihreä 2 paitaa mieheen. Nimikkoväriset tietysti, ja lisäksi turkoosin isommalle ja punaisen pienemmälle. Keltainen paita on kevätmallistoa, ja siitä vain -15%, mutta muut puoleen hintaan eli alle kympin, mikä on ihan kohtuullista. Kevätmalliston valkoinen tähti kyllä miellyttää silmää enemmän kuin syysmalliston värillinen, mutta hinta ratkaisi tämän homman.

Viime aikoina olen kyllä keskittynyt shoppailemaan pitkälti ihan itselleni. Mutta kai se on jo aikakin ostaa jotain mullekin eikä aina vaan lapsille!

Terkuin
Miima

Kommentit (14)

1/14 | 

Nämä paidat on tosi kivoja! Ja laadukkaita. Meillä kans tykätään :)
Tiedätkö mulle on käynyt ihan sama! Ja sit tuntuu et muutenkaan ei raaski mitään jos vanhat mahtuu. Itselle uusia juttuja katsellut kans :)

2/14 | 

Noissa on hyvä hinta-laatu-suhde ainakin alesta hankittuna ;)

Onko lastenvaatebuumi menossa ohi? Noh, aikansa kutakin. Mutta mitä tehdä lastenvaateblogille, jos lastenvaatteet ei ole enää se juttu? Aika näyttää, kaiketi...

3/14 | 

Mä oon siirtynyt sekameteli blogiin :D tietty vaatteet kiinnostaa mut tuntuu että järkeä ostosten suhteen on enemmän kuin aiemmin ja ei tule ostettua mitään ostin ku halvalla sain tai ihan kiva vaatteita vaan tarpeeseen sit niitä ihan superkivoja vasta :) mut kyllä moni vielä hypettää ihan täysillä ainakin kun fb:tä seuraa :D

4/14 | 

Minulla on pojat jo sen verran isot, että heillä on oma maku ja vaatteet ovat yleensä aika neutraaleja. Varmaan siksi ei juurikaan jaksa enää lastenvaatteet kiinnostaa. Eikä paidat koossa 152cm ole yhtään samalla lailla söpöjä kuin koossa 92cm :D
Esittele meille omat ostoksesi lastenvaateostosten sijasta :)

5/14 | 

Ihanat kuvat pojista! Äläkä siellä nyt mitään blogin lopettamista vaan suunnittele - ei me pärjätä ilman sua ja värikoodattuja herroja! :) Jos et lastenvaatteista jaksa enää tarinoida, niin ehkä jostain muusta sitten?

Ihanat Villervallat. Kumpa meilläkin maistuisi tähtipaidat, mutta ei, pitää olla joku esittävä kuva. Mieluiten hurja ja karmiva sellainen. Juuri tänään isoveikka nimitteli dotstar t-paitaansa tylsäksi tähtipaidaksi :/ Onneksi pienemmälle vielä maistuu äidin suosikit. Hetken.

Minäkin olen huomannut saman ilmiön, joskin lievempänä, että lastenvaateinnostus alkaa laantua. Olen myös tehnyt tietoisesti työtä shoppailun (ja jemmaamisen) vähentämiseksi ja onnistunutkin siinä viime aikoina ihan mukavasti. Tänään oli kyllä pakko tilata pari hihatonta, mun babyshopissa on osa Moloista 40 % ;)

6/14 | 

Hahaa, juu kyllä söpöys-indeksi on koossa 152 kokenut jo melkoisen syöksyn alaspäin :D Ja veikkaan että juniorit haluaa sen myös olevan juurikin näin!

Kyllä mä voisin omia vaatteita postatakin, jos niitä kuvia saisi jotenkin helposti.. katotaan saanko kesällä jonkun muun kameran varteen!

7/14 | 

En toki lopettamassa ole - edelleenkin vaan etsin sitä uutta suuntaa. Jaksaisikohan se kiinnostaa jos kirjoittelisin enemmän omista jutuistani?

Oma maku, toiset on siitä tosi tarkkoja! Meillä vielä kelpaa eskarilaisellekin äitin valikoimat, mutta toki mitä vanhemmaksi lapsi kasvaa, niin sitä herkemmällä korvalla kannattaa kuunnella niitä lapsen mieltymyksiä.

Ehkä se on kun lapset kasvaa, niin vaatteetkaan ei enää ole isommissa kokoluokissa niin ihania, joten alkaa äidinkin innostus laantua ;D

9/14 | 

Mulla on taas ollut ihan hirvittävä vaateinnostus tänä keväänä. Vähän aikaa luulin jo innostuksen rauhoittuneen, mutta mitä vielä :D Tosi asia on kyllä se, että itseeni pitäisi alkaa kans panostaa enemmän. Ihan fyysiselläkin tasolla.

Mutta kiva peruspaidat herroilla! Monikäyttöistä ja mukavaa :)

Mä kans pistin keväämmällä aletilauksen Skidiin. Nyt olis ensi talveksi parit Villervallan kintaat, han testimielessä tilasin. Ja twillihousut sekä velourpusakka, joita onkin tarvittu nyt, kun on ollut niin viileää.

10/14 | 

Eiks toi sekameteli ole yhtäkuin lifestyle ;D Olis vaan kiva olla joku fokus ja innostus. No katotaan miten tämä tästä edistyy, en kuitenkaan lopettaa meinannut :)

12/14 | 

Ahaa - se vaateintoilu voi siis tulla takaisinkin :D
Mulla on treeni-into taas päällä, kun sai kevään sairastelujen jälkeen keuhkot toimimaan. Pitää nauttia nyt, kun syksyllä taas varmaan aikataulut estää säännöllisen liikunnan.

Niin joo - ostin minäkin Skidistä toppasormikaat ihan testimielessä tulevalle koululaiselle. Aika naftiksilta vaan näyttivät, että kattoo nyt kelle ne mahtuu.

13/14 | 

Mulla on jotenkin ihan sama.. tarttis jotain "uutta".
Isommat ei kasva enää niin nopeasti, että vaatekaappia tarvitsisi jatkuvasti päivittää. Ja pieni on niin pieni, että käyttää vaatteita vain hetken. Olenkin shoppaillut pitkästä aikaa itselleni, ja se tekee ihan hyvää! Luulen että mun innostu palaa taas kun pienin vähän kasvaa.

14/14 | 

Juu, sulla on selkeesti vielä vaateintoilua edessä ;D Mulla ei enää ole pieniä ihmisiä vaatetettavana, joten joutaa intoilemaan jostain muusta :P Itselleenkin on kyllä terveellistä ostaa välillä jotain! ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla