Herra Keltaisen Julbot on jo liian naftit mun makuun, joten taas saa miettiä aurinkolasi-asioita! Nyt on Suomeen rantautumassa Babiators aurinkolasit, ja kiinnostaisi tietää, onko kukaan nähnyt näitä livenä, tai päässyt kokeilemaan lapselle? Mitenkähän ne istuu päähän ja jos koot ovat 0-3 v ja 3-7 v, niin mikähän koko pitäisi ottaa juuri 3v täyttävälle?? Värejä ainakin löytyisi (siis sikäli mikäli jälleenmyyjät ovat ottaneet myyntiin...) ilahduttavasti! Näissä on muuten vuoden lost&found -takuu - eli jos lasit hukkuu tai menee rikki, niin saa uudet tilalle!

Mitä aurinkolaseja teillä on lapsille?

Terkuin
Miima

Kommentit (49)

1/49 | 

Me ei olla saatumeidän 2,5vlle koskaan laseja päähän :/ viimes tänään käytiin julboja katsomassa mutta en saanut edes kokeiltua päähän enkä viittis maksaa 40€ laseista joita ei koskaan pidetä? Hyviä vinkkejä kaivattaisiin että miten saa ne lasit pysymään päässä?

Anonyymi
4/49 | 

Kuvien perustella eivät suojaa silmiä yhtä hyvin ylhäältä ja sivuilta kuin Julbot. Meidän lapsilla on kapea pää, joten heille tuskin istuisi nuo -sinänsä herkullisen näköiset - lasit.

5/49 | 

Meillä on vaihtelevalla menestyksellä pidetty aurinkolaseja, pienin on ihan tykännyt pitää Julboja, 4,5vee on välillä kieltäytynyt ja välillä pitänyt mielellään... Eihän niitä oikein pakollakaan voi laittaa - koita hämätä jollain muulla ;D

6/49 | 

Bebesillä hinta näkyis olevan 34,95e, että ei paha hinta laadukkaista laseista, joilla tuollainen takuukin :)

7/49 | 

E.T:lla oli vauvana Baby Banzit sitten viime vuonna Julbot (ööh, olisko ne sitten kokoa kolme kuitenkin) ja näyttävät vallan passelisti menevän vieläkin (jopa pipon päälle että tuskin ne pienet on?).

Noista Julbot oli kivemmat ja varmaan sitten kun nuo jää pieneksi niin saatan katsella Julbolta jotain isompien mallia (tai siis lapsi saa katsella ja sovittaa :D).

Mutta toki juu minua kiinnostaa kokemukset noistakin ja varsinkin jos te eka koeajatte ne niin voin harkita meillekin (jos siis kokemukset hyviä :D).

9/49 | 

Pitäisi melkein päästä kokeilemaan päähän... Julbojakin on kovin eri mallisia - meidän pienimmäisen Julboissa on varsin pienet linssitkin, minusta olisi kivemmat vähän isommat linssit (paitsi ulkonäöllisesti, niin kai myös suojaavuuden kannalta?).

10/49 | 

Mr Keltaisen Julbo loopingit on kokoa 3 ja minusta jo liian kikkanat :/ Mut hällä lieneekin isompi pää kuin teitin tyttärellä? Katoin tuolta Babiators jämy-listalta, että pitäisi tulla Kuopion Carlsoniin, joten josko niitä pääsisi jossain vaiheessa hiplaamaan :)

Anonyymi
11/49 | 

Meillä kolmella lapsella babiatorsit (9kk,2v ja 4v). Lasit ostettu viikko sitten bebesistä ja ovat olleet kovakouraisessa käytössä jokapäivä niin sisällä kuin ulkonakin! En voi kuin suositella, lasit vaikuttavat todella kestäviltä ja voi hyvillä mielin antaa lapsen itse käsitellä niitä ilman pelkoa että kohta on sangat irti. Koosta sen verran että ovat pientä kokoa ja meillä kaikilla tuo isompi 3-7v. Hintaa laseilla on muistaakseni 35€

12/49 | 

Kiitos infosta, onpa kyllä tosi pientä kokoa sitten :O Isopäiselle veelle siis ehdottomasti isompaa miettimään!! Kiva kuulla että vaikuttavat laadukkailta!

14/49 | 

Tuolla meidän pallopäällä (kaikella rakkaudella, sellainen periytyy mieheltä) ei tosiaan ole vielä 50 senttinenkään päänympärys tai ei ainakaan ollut viimeksi kun mittasin pari viikkoa sitten :D. Keltaisella taitaa olla jo paljonkin isompi pää ja onhan sillä tietysti ikääkin enemmän :D.

17/49 | 

MItäs mä nyt tähän vastaan - iso pää ja paljon aivoja? JA sit sä voit sanoa että ei se koko vaan ne poimut :D Jooh, hyvää yötä ;D

20/49 | 

Meillä on ollut Julbon Looping-lasit käytössä nyt pari kolme vuotta ja ovat edelleen suht hyväkuntoiset eli noita ainakin voin suositella. Meillä on koko 3, mikä on tarkoitettu 2-4-vuotiaalle. Lasit menevät kuitenkin vielä jotenkin meidän 5-vuotiaalle, jonka päänympärys on nyt noin 53-54 cm. Nykyisin hän pitää laseja ihan mielellään, vaikka kieltämättä vielä pari kolme vuotta sitten asiasta käytiin välillä "neuvotteluja". Tänä keväänä pitänee hankkia hänelle uudet, kun hän kuulemma haluaisi jo vaihteeksi eriväriset ja seuraava koko olisi jo varmaan parempi.

21/49 | 

Voi hitsiläinen, pitää hankkia. jotkut lasit...mitkä tahansa, HETI! Eilen olis tod. tarvittu enkä oo muistanu koko asiaa!

22/49 | 

Eilen käytiin kokeilemassa juuri 3 vuotta täyttäneelle. Ei istunut nenälle kumpikaan koko, jäi tosi iso rako ja isompi koko oli todella iso. Jäi sellainen fiilis, etteivät tule pysymään vauhdissa päässä.

Mutta varmaan hyvät jos istuvat. Aurinkolasien osalta vain on vaikea sanoa kokeilematta mikä istuu kellekin.

23/49 | 

Pienimmällä on just noi Julbo loopingit kokoa 3 ja tokihan ne sangat joustaa, että voi pitää, mutta ne linssit on vaan niin törkeen pienet että näyttää ihan vauvojen laseilta minusta...

25/49 | 

Joo, vähän pakko olis päästä kokeilemaan, kun ei voi yhtään tietää päältä päin, mikä kellekin istuu!

26/49 | 

Meillä on Julbot kaikilla lapsilla. Antavat hyvin olla päässä, nyt kun niitä oikeasti tarvii. Esikoiselle pitäisi ostaa uudet ja juurikin katselin Julbon isompien malleja.

Itsellekin pitäisi käydä ostamassa jotkut, kun tietäisi vain minkälaiset.;)

27/49 | 

Niin on meilläkin koko poppoolla Julbot, isommilla isompien mallit, ja nyt pitäisi pienimmällekin saada jotkut isommat! JA itellenikin onneksi löysin viime vuonna uudet ja kivat (mikä ei ole helppoa kun tarvii voimakkuuksilla) :)

30/49 | 

Aika makeet!
Pitäis saada toi poika käyttään noita nykysiään, mutta repii ne heti pois.
Pojalla on niin pieni pää, ettei taida muut pysyä kun noi pään taakse nauhalla tulevat.

31/49 | 

Noi olis kyllä makeet! Pitäisi vaan päästä sovittamaan, että istahtaako ne päähän vaiko eikö! Entäs jos annat lasit sisälläkin leikkeihin - josko ne sitten menis ulkonakin päähän?

38/49 | 

Vilautin esikoiselle ja hän haluaisi pinkit, ylläripylläri. Voi kyllä meillekin tulla, pelkään vaan että heti naarmuuntuvat tai häviävät kun ovat kuitenkin melko arvokkaat lasit.

39/49 | 

Pinkki on aina varma valinta ;D Noissa lupaavat sen takuun, että saa uudet tilalle jos hukkuu tai menee rikki :)

40/49 | 

Onpas kätevä takuu =) Miten toi siis käytännössä toimii? Saako ne uudet sieltä ostoliikkeestä vai maahantuojalta?

41/49 | 

Tuo on kyllä tosi hyvä takuu tällaisille lasten jutuille, jotka on alttiita katoamiselle ja hajoamiselle ;) Mä luin eilen maahantuojan sivuilta että lasit pitää rekisteröidä ja säilyttää se kuitti, niin vuoden sisällä ostosta on mahdollista saada uudet tilalle, jos huonosti käy! Tuohon en nyt osaa äkkiseltään vastata, että mitä kautta ne uudet saa...

Anonyymi
44/49 | 

Heissan, maahantuojan takuu on voimassa vain Suomesta ostetuille laseille, kun käy rekisteröimässä 30 päivän sisällä ostosta maahantuojan sivuilla. Takuun toteutumiseen tarvitsee kuitin, joten kantsii varmaan ottaa kopio ettei tekstit haihdu kuitilta. Eli Englannista tiltuille laseille ei Suomen maahantuoja takuuta anna.

Anonyymi
47/49 | 

Pysyykö ne babiatorsit päässä alle vuoden ikäisellä, kun niissä ei ole mitään nauhaa pään ympäri? Kokemuksia?

48/49 | 

Mä en ole edelleenkään päässyt näitä livenä kattomaan... olen lukenut sellaisia kokemuksia että istuu hyvin päähän ja sitten taas sellaisia että ei yhtään istu - että lienee ihan päästä kiinni!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla