Babiators aurinkolaseja harkitsin keväällä Herra Keltaiselle Julbojen seuraajiksi. Homma jäi vähän niinkun hautumaan, kun ei päästy livenä niitä kokeilemaan... mutta nyt törmäsin Katin vinkkauksella puolen hinnan mukavaan aleen Kimperillä, joten tilasin sitten Babiatorsit ihan ilman kokeiluja!

 Herrat Keltainen ja Vihreä ei ryhtyneet kuvattaviksi, joten totesimme Pinkin pään avulla, että koko 3-7v mahtuu myös pienipäiselle 9-vuotiaalle!

Väri on hyvin neon, mutta aurinkolaseihin just sopiva! Näitä oli vielä jäljellä puoleen hintaan, jos joku etsii!

Sitten tilasin puoleen hintaan myöskin Metsolan froteepaidan 110 ja Molon hupparin 116. Minähän olen Vihreälle ostanut Metsolaa jo 116 kokoakin , mutta eihän toi 110 ole pieneksi menossa sekään! Molon huppari on kokolappuun nähden yllättävän pidettävä!

Nyt me lähdetään rannalle! Mukavaa viikonloppua kaikille!

Terkuin
Miima

Kommentit (10)

1/10 | 

Ihanat aurinkolasit! :)

Meidän isoveikka valitsi itselleen kirkaankeltaiset uimalasit, vaikka olis ollu mustiakin :) Alkaa(ko) poika jo oppia? ;)

Oi, tuo vihreä raitapaita on kyllä herkullisen värinen. Täytyykin tsekata taas aleprosentit ;)

2/10 | 

Kiitos linkkauksesta!

Meillä neiti ensin valitti Babiatorseissa sitä, etteivät tule tarpeeksi pitkälle korvan taakse. Vanhoissa aurinkolaseissaan on huomattavasti pidempi sanka. Tottumisen jälkeen ei ole valittanut ja hyvin ovat päässä pysyneet.

Mä niin arvasin, että tilasit tuon hupparin. Osa Molon vaatteista on kans sen verran kapeita malliltaan, ettei pieni reiluunkaan haittaa.

3/10 | 

Hajakokoja löytyy aina välillä hyvillä prosenteilla, ja onpa kyllä tyytyväinen olo, jos se koko sattuu natsaamaan ;D

4/10 | 

Keltaisella ne näytti vähän valuvan - pitää nyt kattoo vaihtaako pojilla päikseen, kun Vihreälle ne taas istui kuin nakutettu...

Olen ennalta-arvattava ;D Se on kiva (vaikka tähti on Sininen :D)!

5/10 | 

Mä tilasin systerille tai siis sen vauvalle lahjaksi Metsolan haalarin. Vauva käyttää nyt 80 kokoa ja 86 oli niinkuin se ideaali toive koon suhteen. Mietin miten nafteja noi Metsolat on ja otin 92. Tadaa... se on ihan järkyttävän iso! Oma liki metrin mittanen seisoi haalarin vieressä ja äkkiä katsottuna se vaikutti sopivammalta hälle! Onko ne muuttaneet mitoitusta? :o

6/10 | 

Minusta Metsola ei ole koskaan mitään extra-pientä ollutkaan, mutta taisi se pari vuotta sitten vähän reiluuntua se mitoituskin :)

9/10 | 

Meillä on tuo sama Molon huppari ja se on kyllä ihana! Mä tykkään tuosta valuvasta tähdestä eritoten mutta sekin on kiva että kangas on pesujen jälkeen edelleen ihanan pehmeä. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla