TSI-Sackboy-paketin arvonta suoritettiin tällä kertaa vanhanaikaisesti liplappusilla :) Neiti Pinkki, joka on kovasti ihastunut onnettaren rooliin, poimi voittajaksi arvan, jossa lukee

Ja kaikille jotka ei osaa lukee, niin siinähän lukee -Riikka- :D Laitahan -Riikka- sähköpostilla yhteystietosi variepasuora@gmail.com, niin lähettelen pakettia tulemaan!!

Onnea voittajalle ja kiitos osallistujille!

Terkuin
Miima

Kommentit (4)

2/4 | 

Saat ohjeet, ja tiiä vaikka laitan sulle koko oman pakettini, koska mulla on nyt päänsärky ja väsymys ja ihan veto pois...

3/4 | 

No höh, sinnekinkö se pääkipu nyt tuli :/. Ihme epidemia. Toivottavasti menee ohi pikaisee etkä ole tulossa muuten kipeäksi. Jei, osaisinkohan mää tehrä tollasen :D.

4/4 | 

Ei ole kova särky, vaan sellainen olen-tulossa-kipeäksi-jomotus :( Pinkillä oli vkl ollut kuumetta ja päänsärky, nyt sillä on yskä - että se pöpö se kait yrittää kynsiään nyt meikäläiseen. Tänä lukuvuonna en ole vielä sairastanut ollenkaan, 2 kertaa on yrittänyt iskeä ja mennyt ohi yhden päivän kurkun karheudella ja itkuväsymyksellä - jospa nytkin ;D Kuumaa mehua!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla