Mulla tais aivot jäädä lomalle... Eilen oli siis ensimmäinen koulupäivä loman jälkeen, ja Pinkillä kasin aamu. Illalla laitoin herätykset puhelimesta päälle ihan muka ajatuksella. Miksi sitten herään aamulla viestiin, että 15 minuutin päästä tulee lapselle autokyyti? No koska mun puhelimessa ei ole ajastettu herätystä torstai-aamulle, koska normaalisti lapset on arkena heräämässä isällään torstai-aamuna, ja voin ihan rauhassa nukkua siihen saakka, että pienet kiikutetaan mulle kotiovelle! Paitsi eilen, koska lomalta-paluu-poikkeus!

No tänään sitten ihan skarppina heräsin 6.55 ja herätin Herra Vihreän, koska kasin aamu. Kaikki muut nukkuivat sikeästi. Laitoin lapsen ovesta ulos kyydin tullessa (joka tulee siis yleensä kasin aamuina, koska isällä sama matka). Ja sitten aloin miettimään, että monenkos aamu sillä Pinkillä on. NO KASIN! Näemmä sängystä ulos selviää kolmessakin minuutissa...

Sanoisinko, että taisi jäädä vähän parannettavaa ensi viikolle. Mites teillä on arki alkanut?

Terkuin

Miima

Kommentit (2)

Vahteristonemäntä / Toivottoma...
1/2 | 

Tiedän niin tuon tunteen. Puhelimen ajastusherätys on pettänyt meilläkin. Tai akku. Tai äidin pää.

Tämä viikko on ihan mahdoton, kun on vielä vapaapäivä keskellä viikkoa. Lapsetkin on ihan sekaisin viikonpäivissä, saati sitten äidit! Mun on muutenkin vaikea hahmottaa, että isoveikan klo 9 aamut on tiistai ja keskiviikko eikä ke ja to, mutta tällä viikolla se on ollut tavallista haasteellisempaa. Nytkään ei tunnu yhtään perjantaille.

Arki on onneksi alkanut meillä vaiheittain. Isoveikka aloitti koulun maanantaina, isäntä lähti töihin torstaina ja pikkuveikka aloitti päiväkodissa tänään. Minä suuntaan omaan kouluuni vasta maanantaina. Toisaalta ehkä juuri siksi olenkin näin sekaisin, kun arki ei ole alkanut kaikilla samaan aikaan vaan näin tipoittain. No, maanantaina hahmottuu taatusti, että arki on alkanut! ;)

Tsemppiä arkeen paluuseen, onneksi koululaiset ovat tarvittaessa nopeita lähtijöitä! :)

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Tuntee ittensä vähän idiootiksi, kun kaks aamua peräkkäin sekoilee :/ Noh, onneksi kukaan ei myöhästynyt koulusta kuitenkaan! Ensi viikolla pitää skarpata.

Ai teillä alkoi koulut jo maanantaina - silloin se kyllä onkin omiaan sekoittamaan, jos keskellä viikkoa on vapaapäivä! Ei kyllä minustakaan tunnu perjantailta, mutta viikonloppu on silti ihan tervetullut levähdys - johan tuo kahden päivän arki ottikin koville :D 

Kiitos tsempeistä, ja onnea uuteen arkeen teille! Muistahan sitten tulla kertomaan miten sujuu! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla