6 vuotta sitten klo 12 meillä oli aika äitipolille rv 39+2. Oltiin seurannassa veriryhmävasta-aineiden takia, ja tuokin käynti oli siihen liittyvä kontrolli. Kaikki kunnossa, ja paikat kypsät synnytystä varten. Sanoin siinä sitten, että mielellään me jäätäis vaikka synnyttämäänkin, kun nyt kerran sattui olemaan lapsenvahti kotona, ja matkaa meillä kuitenkin reilu 50km kotoa sairaalaan - olisi vaan niin kätevää hoitaa toi homma siinä samalla kertaa! Synnytyssalit oli siinä kohtaa täynnä, joten meitä ei suoraan saliin otettu, mutta lääkäri tehdessään sisätutkimusta pyöritteli kohdunsuuta siihen malliin, että arveli synnytyksen siitä käynnistyvän (oli jo 5cm auki venyttäen siinä vaiheessa). Saimme kehotuksen lähteä shoppailemaan, ja tulla takaisin jos ja kun siltä tuntuu. Jo kävellessä ulos sairaalasta supisteli ihan säännöllisesti. Niinpä mentiin Cittariin shoppailemaan kuravaatteita Herra Vihreälle, joka oli silloin 1v10kk. Minä puhaltelin, ja kirosin huonoa valikoimaa - menihän se aika siinäkin. Mentiin syöttämään tuleva neljän lapsen isä, ja sen jälkeen todettiin, että eiköhän me voida mennä takaisin, kun supistukset vaan tihenee. Sitten päästinkin saliin, ja poika syntyi vähän kuuden jälkeen. Vauva-viesteihin sai lisätä, että tämä EI ole aprillipila!

Selailin kuvia vuosien varrelta, eikä voi muuta sanoa, kun että en kestä miten ihana tuo lapsi on aina ollut! Minun (ainakin järjellä ajateltuna) viimeinen vauvani. Aika hurjaa, että hänkin on jo 6-vuotias! Yhtä aikaa niin iso ja niin pieni, miten kiehtova ikä! Joskus tuntuu siltä, että ajankulua voisi vähän jarrutella. Tämä on yksi sellainen kohta. Älä kiiruhda isoksi!

Paljon onnea pikkuisin kultaseni!

Terkuin

Miima

Kommentit (12)

L-E
1/12 | 

Onnea 6-vuotiaalle! Kuulostaa niin kamalan isolta jo :D. Meillä kun tuo maaginen eskari-ikä saavutetaan vasta lokakuun lopulla, E.T. on muuten syntynyt kanssa rv 39+2, sillon tuntuu syntyvän ihania lapsia ;).

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Kiitos! No onhan toi hurja luku, 6, oikeesti! :O Meillä on kolme syntynyt rv 39+2 ja yksi 39+1 - aika tarkka oon ollu :D Erityisen ihania lapsia syntyy juuri näillä viikoilla :D

Omena-81
2/12 | 

Onnea! Meilläkin tyttö täyttää 3 viikon päästä 6v. =) Siis mitäh, juurihan se syntyi...

titti / Tittin elämää
3/12 | 

Myöhästyneet onnittelut! :) Oon kyllä lukenut postauksiasi, mutta kommentointi puhelimella on niin ärsyttävää etten jaksa edes yrittää :D

Mä just mietin, et mihin tämä aika katoaa. Meilläkin isompi täyttää kesällä 6v ja Mini syksyllä 3v. Mietin, et myyn meidän vaunut pois. Hirvee surutyö raaskiiko niitä myydä, mut jos niitä kymmenenvuotta arkistoi niin ei kai niillä ole sitten enää mitään arvoa :D :/

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Kiitos! :) Mulla on yhdistelmät tuolla edelleen roikkumassa, mutta ei millään muotoa tunnesyistä, vaan ihan pelkkää laiskuutta (siis tasan tulis uudet vaunut, jos vielä vauvan saisin) :D Voisin lahjoittaa ne jollekin jos tulisi hakemaan!

Niin mä en edes lue blogeja muuta kun koneelta, että jos en ole koneen äärellä, niin jää blogit lukemattakin, saatikka kommentoimatta.

titti / Tittin elämää

Ai sulla on vieläki yhdistelmät tallessa :D Mitkä teillä oli? :) Mä tiiän yhden perheen kuka tarvis, mut heille en noit meidän rattaita viitsi edes tarjota kun tiedän ettei heillä oo varaa maksaa. Tuntus tökerölle tarjota jotain kallista :D

Mä usein luen just puhelimella, mut se kommentointi on kylä niin blaah... Monesti kun tietokone ei oo auki kun aamuisin viikolla :)

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Juu - tai itse asiassa nyt kun mietin, niin vaunukopasta ei mitään hajua... :D Meillä oli I'coot joita käyetttiin kahdella pienimmällä - noi voisin tosiaan antaa pois, mutta teillepäin taitaa tulla hakumatkaa ihan jonkun verran :D Ehkä pitäis laittaa neuvolaan joku ilmoitus tms.

titti / Tittin elämää

Jep :D Joo mulla ei oo mitään kutinaa missä te asutte :D Mietin kyl et olisitko ollu pääsiäisenä meidän reitin varrella mutten viittiny sit kysyy :D 

titti

Jotain sen suuntaista oin arvellutkin mut en tiedä oisko reitille osunu kun mentiin maaninka-kuopio-suonenjoki reittiä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla