Me palattiin Saimaan reissulta torstaina, ja olenkin saanut pyykkivuorta valloitella ihan huolella tässä pari päivää. Palataan kuitenkin vielä vähän reissutunnelmiin, nyt kun sain kuvia purettua kamerasta. Reissun yksi the-jutuista lapsille oli tietenkin Angry birds -puisto. Nämä onkin jo hyvin kokeneita AB-puisto-kävijöitä, sillä olemme vierailleet kolmessa eri Angry Birds -puistossa useamman kerran vuodessa jo useamman vuoden ajan. Paras on ehdottomasti Vuokatin puisto, joka onkin suurin maailmassa. Toiseksi olemme rankanneet tämän Saimaan kohteen, ja kolmanneksi on jäänyt Rukan pieni puisto. Saariselällä olis kans puisto, mutta sinne emme ole päässeet - tekisi kyllä mieli vertailla!

Suosikkeja Angry Birds -puistossa on vaijeriliu'ut ja polkuautot, joita löytyy jokaisesta puistosta. Saimaan kohteen erikoisuus on valtava ilmatyyny, jonka päälle hypätään korkeuksista. Tämä oli erityisesti ekaluokkalaisen mieleen. Näissä puistoissa on se hyvä puoli, että puuhaa löytyy niin pienille, kuin vähän isommillekin, mikä on hirmu kiva, kun perheessä on porukkaa vähän isommalla ikähaarukalla. Teinitkin siis oikeasti keksivät tekemistä! Toinen kiva juttu on, että toisen päivän lipun saa kympillä, kunhan ei hävitä edellisen päivän ranneketta - isommalla porukalla tuosta tulee iso säästö.

Facebook muistutteli reissun aikana, että vuosi sitten oltiin samaan aikaan Vuokatissa reissussa! Aika hauska! Johtuu varmastikin siitä, että tähän aikaa löytyy hyviä tarjouksia, kun ei ole mikään loma-aika, ja niitähän minä aina pyrin hyödyntämään. Ja on muuten mukavan väljää, mikä on erittäin kiva tällaisissa kohteissa - ei tarvitse jonottaa mihinkään, eikä lapset huku väkijoukkoon, joten voi olla vähän rennommin itekkin. 

Ootteko käyneet Angry Birds puistossa tai puistoissa? Mikä on teidän suosikki?

Terkuin

Miima

Kommentit (2)

titti / Tittin elämää
1/2 | 

Me ei olla käyty, vaikka ei toi Vuokatti olis kuin tunnin päässä :D Ehkä vielä joskus :)

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

No jos noin lyhyt matkakin vielä, niin suosittelen kyllä käymään! Teillä on pienempikin jo sen verran iso, että varmasti löytyy hänellekin puuhaa, isommasta nyt puhumattakaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla