Albababyn uutuuksia oli ilmestynyt Niiloiloon! Olinkin jo aikaisemmin nähnyt piirroskuvan tästä vihreästä hupparista ja housuista punaisilla resoreilla, ja mietin, vastaako piirros todellisuutta. Tämä kyllä näyttää juuri meidänlaiselta reippaalta ja raikkaalta yhdistelmältä!!! Meillä ei ole vielä Albababya ollut, koska aina on joku resorinväri tai muu yksityiskohta estänyt hankinnan - nämä kun on melkoisen arvokkaita vaatekappaleita, niin ei kyllä viitsi investoida, jos joku kohta vähän häiritsee! Mutta nämä kyllä kelpaisivat! Tosin - normihinnalla en kyllä edelleenkään kykene, kun tällekin setille tulisi hintaa melkein 80e! :O Pitää toivoa, että jäisi aleen ;)

Nämäkin jumppikset on aika kivoissa väreissä (tosin tuossa turkoosissa on mulle vähän liian siniset resorit ;D)!

Raidallisista kiinnostaa tuo vihreä ja tietenkin edelleen kelta-oranssi näyttää ihan hirmu kivalle! Minä tykkään tuollaisista pitkistä resoreista eri paljon!

Nämä viivoitetut haalarit on minusta ihan liian retrot, en tykkää...

Mekoissa sama, liikaa mulle.

Kolahtiko sulle mikään? Onko teillä ollut Albababya, ja mitä mieltä olet hinta-laatu-suhteesta?

Terkuin
Miima

Kuvat Niiloilo, AlbaBaby facebook

Kommentit (20)

1/20 | 

Monesti olen harkinnut, mutta kertaakaan ei ole tullut vielä hankittua. Nytkin kävin uutuudet kurkkimassa ja tuota vihreää settiä kanssa katselin kuopukselle, hänen lempiväri kun sattuu olemaan "vihhee" :) Käyttökokemuksista kuulisin myöskin mielelläni.

3/20 | 

No sepä. Toinen asia mikä on mietityttänyt on näiden yhdisteltävyys muiden vaatemerkkien kanssa kun ovat jotenkin niin omaleimaisen näköisiä, että täytyisi aina pitää omana settinä.

5/20 | 

Meille ostin kesäalesta ekat Albat. Trikoiset paidat ja bodyt on ollu tosi ihanat! Niissä kylläkin mitoitus oli tosi pientä, sai ottaa reilusti suuremman koon kuin normaalisti. En ostais näitä normihinnalla, mutta alekoodilla tai alesta kylläkin.. Moni Albababyn vaate on myös mulle ihan liian retro, tykkään eniten noista vähän tavallisemmista esim. just noi pitkähihaiset paidat.

6/20 | 

Kivoja värejä:) Mulla vaan taas joku neutraalius kausi, tahdon kaikkea yksinkertaista ja Mini Rodini olisi taas kiva ja musta. Mulla taitaa iskeä syksysin aina tää vaatevaihe. Itellä kyllä on aina aika musta kausi;)

7/20 | 

Mä tykkäisin kans just noista raidallisista paidoista, ja osasta haalareista - toiset sitten on vähän liikaa. Että pitää nyt kytätä aleja ja koodeja ;D

8/20 | 

Mä kaipaan syksylläkin väriä, kun muuten on niin pimeetä ;D Enkä itekään käytä mustaa ainakaan yläosissa, kun olen niin kalpea muutenkin, niin pitää koittaa jotain pehmeämpiä värejä löytää :)

9/20 | 

Noita jumpsuitteja olen muutamasti katsellut, mutta mielestäni vetoketju on todella lyhyt eli ei varmaan kovin kätevä 2-vuotiaan itse riisua potalle mennessä...

10/20 | 

Turkoosi jumppis ja vihreä huppari on kivat, vois tulla meille! noin muuten en tykkää kun on vähän liian retroa mun makuun. Mitähän nää maksais? ja onkohan missään kuvia mallin päällä tuosta jumpperista ja hupparista?

11/20 | 

Niissä kuvissa, missä haalarit on lapsen päällä, se vetskari kyllä näyttäisi tulevan ihan sinne haaraan asti - hassua, että noissa tuotekuvissa näyttää noin lyhyeltä!

13/20 | 

Tuo vihreä paita on aika kiva vihreä mutta meillä on ollut melko paljon Albaa ja en ole ollut tyytyväinen laatuun (hinta on kuitenkin niin kova että laadun pitäisi olla priimaa) ja heidän koko merkinnät eivät pidä minusta ikinä paikkaansa. Taitaa jäädä kyllä ostamatta =)

14/20 | 

Oo: noi vihreät housut oransseilla resoreilla + molon basic oranssi trikoopaita. Vois toimia Veikolla, joka on kesän aikana hoikistunut entisestään. Aleja ootelles... Ei ole ollut merkkiä meillä, oon harkinnut mut yhden paidan materiaalit epäilytti ku oli tyyliin 100% polyesteria. Noi housut on ihkuja, mut joihinkin vaikeaa löytää yläosaa.

15/20 | 

Aijaa, no höh :( Todellakin hinta on sen verran kova, että laatu saisi luvan olla kohdillaan :/ onpa harmi kuulla!

16/20 | 

Mun mielestä ne on punaiset? Jaa polyesteria, kääk, pitääpäs vähän zoomailla tarkemmin noita matskujakin!!! :O

17/20 | 

Ai punaiset? Taas eri tavalla näytöillä näkyy. Jos laatu ei ole hinnasta huolimatta kohdillaan, kuten yllä kerrotaan, jää kyllä hankkimatta. :/

18/20 | 

Toi on kyllä harmi, jos laatu ei ole kohdallaan :( Tulisi nyt lisää kokemuksia, että onko kaikilla sama tuntuma! Velour on yleensä toimiva kangas merkistä riippumatta (toki niissäkin on eroja, mutta huomattavasti sallivampi matsku kuin moni muu!)!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla