Mä olen huono askartelija, ja mulla on huono käsiala. Kaipaan symmetriaa, mutta hermo ei kestä sitä nysväämistä, mitä symmetrian tuottaminen vaatisi. Silti löydän itseni aina välillä jostain askarteluhuumasta, ja alan toteuttamaan jotain hienoa visiota - vain todetakseni, että ei se visio minun näppysistä tule ulos sellaisena kuin olen sen sieluni silmillä nähnyt. Niin ne projektit sitten hautautuu kaikessa hiljaisuudessa...

Nyt kimmokkeen "askartelulle" (lainausmerkit, koska homma on niin yksinkertainen - ja silti kerkesin puhista pariin otteeseen, heh) antoi sekalainen kasa liplappusia, toisin sanoen lukujärjestyksiä ja aikatauluja. Näyttää törkeältä kun lojuu paperikasa tuossa pöydällä, ja ne on kaikki vielä eri värisiä! Ja toki olisi helpompaa jos näkisi kerralla kaikkien aikataulun. Eli miten sais tehtyä sisustukseen sopivan kaikille yhteisen lukujärjestyksen kun on huono käsiala eikä ole printteriä eikä viivotinta eikä hermoja eikä aikaa (mielestään)?

Ikea pelastaa. Surkeat teipit ei pysy seinässä, mutta katsotaan pysyykö ne paperissa. Jokaiselle lapselle oma teippi - pienimmällä ei ole kuin kerho yhtenä päivänä, mutta halusin sen kuitenkin samalle paperille (isoimmalla taas on joka aamu kasiin, joten en tarvitse eri muistutusta siitä). Mitään symmetriaa ei ole, mutta on se mulle silti silmää miellyttävämpi kuin ne eriväriset erilliset lukkarit. Vielä kun omat harrastus-aikataulut selviää, niin merkkaan nekin samaan paperiin.

Ootteko te askartelijoita vai epä-?

Terkuin
Miima

Kommentit (2)

1/2 | 

Mä olisin ihan ok askartelun saralla, jos vaan saisin ittestäni jotain irti =D ei vaan yhtään huvita

Tää on kyllä kiva idea, tykkään =)

2/2 | 

No mitäs sitä askartelemaan jos ei innosta! Mä olen jotenkin yhtä aikaa perfektionisti ja hälläväliä, joten vähän haastava yhdistelmä askartelua ajatellen :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla