Jos viime vuonna tuli hifistelyä joidenki synttärikakkujen kanssa, niin nyt läksin menemään sieltä missä aita olis matalimmillaan... Huusin kakkukuvan huutiksesta - vinkkinä muillekin, että huutiksesta löytyy "ajankohtaisempia" kakkukuvia kuin näistä leipomus-putiikeista ;) Ninjago-kuva on sokeripaperilla (siksi näkyy ohjeteksti läpi), mikä on mulle uusi tuttavuus - meillä on ollut monia kakkukuvia ennenkin, mutta ne on olleet vohvelilla. Toivottavasti tääkin toimii hyvin!

Terkuin
Miima

Kommentit (14)

1/14 | 

meillä oli kans tuollainen huutiksesta huudettu kakkukuva esikoisen 6v. kakussa :) oli edullinen ja hyvä ja mukana tuli pari pikkukuvaa, jotka kyllä sitten jäi käyttämättä. plussana toimitus oli nopea ;)

2/14 | 

Mä oon muutaman kuvan ennenkin huutanut huutiksesta, mutta ne oli tosiaan vohvelipohjalla. Tuossakin on ne pikkukuvat, jotka vois säästää vaikka isompien kaverisynttäreille tai jotain..

3/14 | 

:D Eihän sitä kaiketi tarvitsekaan ihan kaikessa hifistellä (meillähän oli kröhöm valmiskakku 2-vee synttäreillä... ja leipomiseen soveltumaton uuni jo silloin).

Ikinä en (vielä) ole kokeillut mitään kakkukuvia mutta huomasin viime kauppareissulla että niitä oli tullut ihan Prismaan... Ohhoh (ja mitähän mä tein leivontaosastolla, en muista :D).

4/14 | 

No teillä on ollut vasta kahdet synttärit, että kerkeet vielä kokeilla yhtä jos toista! En nyt pysty kykene laskemaan monetko synttärit meidän lapsilla onkaan ollut... :D

7/14 | 

Minä en ole kokeillut noita kuvia, olen tehnyt kaikkiin kakkuihin vaahtokarkkipäällisen kun se maistuu kaikille. Kerran olen maistanut sellaista vohvelipäällystä, ja mun makuun se ei ollut. Se maistui ihan sulaneelle vohvelille..

9/14 | 

Minusta se vohvelikuva oli niin ohut ettei se siitä juuri maistunut.. tää ilmeisesti sulaa kakun pintaan ja luulisi ettei maistu miltään kun on niiiiin ohut.

11/14 | 

Aina ei ehdi hifistellä, vaikka kiva olisin.. Meillä mentiin viimeksi ihan valmiskakuilla :)

Minulla on nuo kakkukuvat kokonaan testaamatta, sehän voisi olla kokeilemisen arvoinen juttu. Seuraavat synttärit on kesäkuussa..

12/14 | 

Kakkukuvilla saa helposti näyttävän kakun lapsen mieltymysten mukaan! Eka mietin, että piirtäisinkö itse sokeripaperille, mutta kun ei ole kokemusta siitä paperista, että miten se käyttäytyy, niin heittäydyin laiskaksi :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla