Viime vuosina olen ostanut pojille hyvin maltillisesti t-paitoja. Kun ostaa t-paidan, jossa on hieman kasvunvaraa, niin se menee hoikalla ja lyhytselkäisellä vähän useamman kesän kuin kuvittelisi. Niin että alkaa jo kyllästyttää jonkin verran kun neljättä kesää katselee samoja... Nyt olisin kesäalesta halunnut vähän uudistusta t-paitapinoihin, mutta eipä niitä ole juuri mukavissa aleissa näkynyt! Ainoat lyhythihaiset hankinnat on Mainion kivinen paita Keltaiselle ja Mini Rodinin vihreä pantteri Vihreälle. Enemmänkin olisin mieluusti hommannut, mutta ei. Shortseja ostin tosiaan pinon H&M:ltä, joten voinen perata kaapeista sellaisia uskomattomia 86/92 tai 98/104 kokoisia, jotka edelleen menee pienimmällä päälle :D

Oottekos stokanneet kesävaatteita alesta? Tänä kesänä niitä ei ole kyllä tarvinnut, mutta ehkä joskus...

Terkuin
Miima

Kommentit (6)

Anonyymi
1/6 | 

Minä taas tykkään ostaa t-paidat sopivina tai vain pienellä kasvunvaralla. Silti niitä voi käyttää 2 kesää. Saa sit uusiakin ostaa kun ei neljää kesää samoilla mennä. Ja niitä t-paitoja käytetään kesän lisäksi liikuntatunneilla (ennen päiväkodissa jumppatuokioilla) ja talven etelän matkoilla. Joskus talvella myös esim. collegetakin kanssa. Kesävaatteita en olekaan alesta ostanut kuin itselleni. Paitsi pojalle sandaalit heti käyttöön.
-T-

2/6 | 

Niin siis ilman ironiaa kirjoitin tällä kertaa :-D eli hieman kasvunvaraa tarkoitti vain hieman enkä tarkoituksella osta mitenkään erityisen isoja, vaan ihan samankokoisia kuin muutkin paidat. Ne vaan sit menee kauemmin kuin pitkähihaiset kun hihat ei jää lyhyeksi eikä leveydestäkään ahdista.

Anonyymi
3/6 | 

Joo kyllä ne mahtuu kauan joka tapauksessa. Jossain vaiheessa on pakko laittaa kiertoon ettei tarvitse liian kauan samoja katella. Mutta varmasti voisi samaa käyttää 4kesää. Ostaisi yhden koon verran kasvunvaraa ja vielä yhtä kokoa liian pieniä voi hyvin käyttää hoikalla eikä edes näytä hassulta. Siksi usein ostan pituutta vastaavan koon niin ei mahdu turhan kauaa.
-T-

5/6 | 

Minä olen niin laiska kierrättäjä, että en meinaa saada niitä eteenpäin laitettua ennen kuin sitten kun ne on oikeasti ihan pieniä. En ole innostunut täkäläisistä kirppareista, joissa kuulemma merkkikamallekin se hinta on joku 50snt, ja netissä myyminen on jo pitkään tuntunut rasittavalta... Yksi kaverini on pelastava enkeli, jolle saan aina välillä työnnettyä kassillisen kamaa :D

6/6 | 

Noi oli aika kivat ja hyvässä alessa! :) Meillä on kans jotain tuollaisia "vauvanvaatteita" jotka edelleen menee :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla