tällä päiväyksellä näytin tältä :) Tuohon vielä kolmisen viikkoa lisäkasvatusta :D

Terkuin
Miima

Kommentit (20)

2/20 | 

Se oli oikeesti aika absurdi uloke, kasvoi vaan suoraan eteenpäin, takaa katsottuna ei näkynyt ollenkaan :D Mulla on kaikissa raskauksissa kilot tulleet vaan siihen etuohjus-mahaan!

10/20 | 

Voi että mikä suloinen masu...siis oikein tuollainen "ulkoke"...ihana...mulla oli viimeisestä niin mahtavan kokoinen masu että, meni jo järkyttävyyden puolelle...sulla on suloinen...ihana että otit muistoksi kuvan...minulla ei taida olla kuin viimeisestä raskaudesta just koska oli niin järkyn jätti...

13/20 | 

Mulla tuli kuvattua varsinkin kahen viimeisen kohdalla noita masu-kuvia, kun se oli niin huvittavan näköinenkin :D

14/20 | 

Hih, sitä ei taida voida valikoida millainen masu tulee :D Mulla on ollut aika samantyylinen niin tyttärestä kuin pojistakin, että ei voi oikein sukupuoleenkaan vedota ;)

15/20 | 

Heh... Omia masukuviani en taida ikinä laittaa blogiin :D. Ei ollut ollenkaan noin epätodellinen uloke, siitä näki heti että kiinni on joka suunnasta ja pysyy :D. Mä taisin saada sun kaikki raskausarvet ;). Niin ja kaikki masukuvat on vissiinkin otettu ilman paitaa ja jatkuvan verensokeriseurannan sensori kiinni (juu-uh, ei ollenkaan blogimateriaalia :D).

Ihan kuva ja mä jotenkin jo säikähdin että joko ne synttärit näin pääsi yllättämään mutta sää kasvatitkin sitä sitten tuosta vielä :D.

16/20 | 

Wau! Mäkin katsoin eilen kuvia kuopuksen odotusajalta ja kyllähän se maha oli aivan järkyttävän iso lopussa. :D

17/20 | 

No kun mä just katoin noita kuvia, että olis siellä sellainenkin synnytystä edeltävän päivän masu, mutta se on alusvaatteisillaan, että en tiedä viittiikö sitä nyt blogissa esitellä ;D Juu, vielä on melkein 3 viikkoa juhliin!

18/20 | 

Mä olen aina tykännyt olla raskaana, joten kyllä näitä kuvia vähän haikeudella kattelee... ei koskaan enää tuollaista...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla