Aika usein sitä oletetaan, että jos lapset nirsoilee, niin ne nirsoilee sellaisten terveellisiksi miellettyjen, ja aika usein kasvispainotteisten ruokien kanssa. "Eihän nyt kukaan pitsoista ja hampurilaisista kieltäydy".

Vaan kyllä kieltäytyy. Meillä on jokaisella naperolla kestänyt pitkään ennen kuin on hampurilainen ruvennut tekemään kauppansa. Edelleenkään ei teiniosastollekaan saa hampurilaisen väliin laittaa mitään muuta lisuketta kuin juuston. Pienemmille ei sitäkään, kuivana kiitos. Bolognesekastike, mikä tuntuu olevan oletuksena "kaikkien lasten suosikki", ei uppoa. Ketsuppi, tuo lasten sankari, ei kelpaa yhdellekään.

Mutta nyt meillä on opittu syömään pitsaa! Viimeisetkin pahnanpohjimmaiset ovat nyt vihkiytyneet pitsan saloihin, ja todenneet sen oivalliseksi appeeksi. Ei sillä, että sitä usein nautittaisiin, mutta auttaa kummasti tuolla reissussa, jos on useampi kuin yksi mahdollisuus!

Onko teillä ollut nirsoilua jotain "yleisesti herkkuruokana pidettyä" kohtaan?

Terkuin

Miima

Kommentit (6)

Sari / The L for LOVE
1/6 | 

Oh! Meillä oli vuosikausia lasten inhokkeina jäätelö (koska kylmää) ja limu (koska kuplii)! Nykyisin molemmat menee mutta eipä niitä liikaa himoita ja karkkipäivänä voidaan ottaa jos niitä herkkuja haluavat. Toinen ipana ei kyllä edelleenkään ole ketsupin ystävä, mutta se on pieni haitta :) Jännä miten edes peruslastensuosikit ei uppoa kaikille. Ja hyvä vaan, että ovat erilaisia! :)

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Ainiin, mä en muistanut juomia ollenkaan! Limpparia meillä on oppinut juomaan ainoastaan 15v tässä viimeisinä vuosina, muille ei kelpaa. Mehu ei myöskään uppoa noille pienille. Mutta jäätelö kyllä on herkkua :) Makunsa kullakin, ja eiköhän se ajan myötä laajene itse kullakin :) 

Vahteritonemäntä
3/6 | 

Hauska postausaihe :)

Meidän pojille ei maistu pitsa ollenkaan, eikä limpparia osata ryystää edelleenkään. Isompi syö hampurilaisensa pelkällä pihvillä ja ketsupilla, pienempi valitsee mielummin kananugetit.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Meni pitkään ennen kuin meillä pojat suostuivat edes maistamaan pitsaa (mikä tapahtui siis loppuvuodesta), mutta sitten kun maistoivat, niin sitäpä onkin sitten pyydelty useampaan otteeseen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla