Mun on pitänyt ihmetellä tätä jo viime vuonna, mutta en ole muistanut ikinä silloin, kun housut on olleet kotona. Siis ostin alkutalvesta Lindexin toppahousut tokaluokkalaiselle Herra Vihreälle, kun edellisistä samanlaisista meni polvi puhki. Nämä uudet hyvin nopeasti muuttuivat vaaleiksi polvista. Meillä on Lindexin samoja toppahousuja ollut monena vuonna, mutta niille ei ole käynyt näin, kunhan ovat kuluneet ilman värimuutosta. Polvet on ehjät eikä minusta mitenkään kummemmin ohentuneetkaan, mutta näyttäähän se vähän tyhmältä, kun polvet on ihan valkoiset. 

Onko teillä käyny housuille näin?

Terkuin

Miima

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 | 

Meillä oli nyt 1-luokkalaisella ekaa kertaa lindexin toppikset ja tämän kokemuksen perusteella vikaa kertaa :/ Varmaan 1-2 kk lahkeet rispaantui rikki ja polvet ovat ihan samannäköiset kuin kuvassa, ihan kuluneen näköiset muttei rikki. Ja nyt on ollut luminen talvi! Edelliset käytettynä ostetut popin toppikset kestänyt 2 talvea ja nyt siskolla, täysin ehjät! Tiedän ainakin mistä ensi talven housut hankin...

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Meillä on näitä tosiaan ollut monena vuonna ja olen ollut tyytyväinen, mutta näissä uusimmissa on nyt selkeästi eri kangas eikä voi oikein kiitellä muutosta. Mistähän mä alkaisin seuraavia housuja metsästää, ei oikein innosta laittaa satasta yksiin housuihin.. 

Kati Ei ihan vielä
2/8 | 

Meillä oli silloin aikoja sitten Lindexin toppahousut. Niissä oli vikana se, että teippaus oli niin kova, että se teki reikiä teippauksen reunaan. Saimme uudet housut ja niissä oli sama vika. Sen jälkeen taisin päättää, ettei kiitos enää! Tuo värin kulumisongelma on varmaan ongelmallinen reklamaatiotilanteessakin. Voivat väittää, että on luonnollista kulumista.

Mä tilasin neidille viimeviikolla Booztista ens talveks Molon toppahousut puoleen hintaan. Niistä toistaiseksi vielä hyvät kokemukset.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Niissä mitä meillä on ollut, ei oo teippauksissa ollut ongelmaa. Just mietin sitä, että olisi pitänyt reklamoida heti silloin viime vuonna, mutta kun ei ole Lindexiä paikkakunnalla, niin vähän pitemmän kaavan kautta pitäis tehdä eikä ole joutanut :/

Mä en oikein tiedä mitä merkkiä mä nyt lähtisin etsimään :/ Pojat oli sitä mieltä, että noi Lindexit oli paljon helpompi pukea kuin Molot, joten viittiikö niistä sitten maksaa. Hirmu monissa on sitten se leveys-ongelma. En tiiä...

Vierailija
3/8 | 

Meillä on kokemusta vain Reiman, Remun ja Everestin toppahousuista. Kaikista noista hyvät kokemukset. Ja kun alesta ostaa, niin ei maksa niin paljoa tuo Reimakaan. Polvet tosin kuluu ihan kaikista ulkohousuista ainakin meidän pojan käytössä, mutta nuo on olleet hyviä myös kestoltaan.

Vahteristonemäntä
4/8 | 

SuperRemu (Travalle) kestää meillä parhaiten, Reimatec+ (se vahvempi laatu) ja Reima Kiddo tulevat hyvänä kakkosena. Pop:ia moni kehuu, siitä ei ole itsellä toppapuolen kokemusta.

Ja alesta jemmaan juu :)

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Ite en ole tykännyt Remun malleista ja kankaasta, on meillä joskus ollut - voihan toki olla että ovat muuttuneet, on jo aikaa. Voi olla että siirrytään urheilumerkkeihin, aika halvalla löytyy välillä niitä. Mulla ei ole nyt aleshoppailu kiinnostanut ollenkaan :O

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla