Nyt vietetään imetysviikkoa. Yritin etsiä arkistoista imetyskuvaa, kun kuitenkin olen viettänyt tuossa puuhassa melkein 6 vuotta elämästäni. En kuitenkaan löytänyt yhtään. Harmittaa suorastaan! Onhan se ollut iso ja tärkeä osa minun ja vauveleideni tarinaa. Kolmea olen täysimettänyt puoli vuotta, esikoista vain 4kk, kun suositukset olivat silloin erit. Keskimäärin imetystä on tullut 1½ v per pää. Minulle imetys ei ole ollut mikään erityinen arvovalinta, vaan ihan vaan luonteva ja luonnollinen tapa toimia. Ja mukavuudenhaluiselle erittäin helppo keino ruokkia lapsi: ruoka on aina mukana ja käyttövalmista. Itse olen imettänyt niin ravintoloissa, hautajaisissa, kuin kaupassakin kävellessäni ja tehdessäni ruokaostoksia. Siellä missä lapsi on ollut maidon tarpeessa. Olisin tullut hulluksi, jos olisi pitänyt pestä ja desinfioida pulloja, ja nousta keskellä yötä monta kertaa valmistamaan maitoa! Imetys pelasti mielenterveyteni ja yöuneni!

Paljon on muuttunut sen jälkeen, kun olen rintaruokintani rintaruokkinut. Nykyään selfieitä otetaan joka tilanteessa, joten nyt jos imettäisin, niin eiköhän tuosta joku puhelinkuva edes löytyisi. Oikeesti harmillista senkin takia, että silloin mulla sentään oli tissit, vaan ei ole enää. Jäivät historiaan samaa matkaa imetyksen kanssa. Eikä jäänyt todisteita kummastakaan :D

Millainen imetyshistoria teillä on?

Terkuin

Miima

Kommentit (2)

-laura
1/2 | 

Mäkin juuri itkeä pillitin harmitusitkut siitä hyvästä, ettemme ehtineet ottaa kunnon imetyskuvia. Imetin tyttöäni 1v 3 kk ikään asti, onneksi siinä ajassa ehti niitä selfieitä ottaa. Mutta sellaiset herkät taidekuvat tai edes muut kuin itse otetut.... nyyh. Ehkäpä vielä joskus!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla