Keväällä pähkäilin, että mitä näille hiuksille oikein tekisi. Päätin sitten olla tekemättä mitään, enkä käynyt kampaajalla koko kesänä! Ihan huomaamatta siinä hujahti 4½ kk. Hiukset kasvoi, ja hipovat nyt olkapäitä. Pituus on siitä kiva, että hiukset yltää mukavasti belgialaisille leteille, mutta käyttäytyvät ihan ookoosti aukikin. Kampaajalla laitettiin sävyksi pastelliblondia. Kuvailisin sävyä haaleaksi vanhaksi roosaksi, tosi vaikea saada sitä kuvaan oikein. Kampaaja näytti, miten suoristusraudalla saa nopeat laineet, ja sekin on oikein käyttökelpoinen vinkki! Jos koittais kuitenkin käydä seuraavan kerran kampaajalla tämän vuoden puolella...

Onko teillä joskus vähän venähtänyt kampaajalla käynti?

Terkuin

Miima

Kommentit (4)

Vierailija
2/4 | 

Ihanat hiukset, tosi kaunis väri ja terveen näköiset hiukset!
Mulla venähtää aika usein käynti, ei kai tommonen 4,5kk oo vielä mitään.. Vuosikin saattaa mennä helposti :D

Tosin nyt kun ikää tulee, ni ei oo hiukset enää niin elinvoimaiset ku nuorena.. Harmaitakin tullu ensimmäisiä jo alle 30v..

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Kiitos :)

Kyllä varmasti jos on pitkät hiukset, niin väli voi venähtää helposti, eikä sitä sillä lailla huomaakaan. Mut jos on lyhyemmät, niin pistäähän se helpommin silmään, kun on kasvanut yli mallista. Ja väri on sitten yksi mikä voi näyttää aika pahalta, jos kampaajalle meno vähän viivästyy. Itelläni oli edellinen sellainen liukuväri, niin se ei näyttänyt hullummalta, vaikka omaa väriä pukkasi pitkältä matkaa. 

Kai se ikä vaikuttaa kaikkeen, ja se on vaan meidän hyväksyttävä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla