Kävin siellä silmien laserleikkauksen arvioinnissa taannoin, ja siellä tuli sellainen fiilis, että en mä mitään leikkaukseen halua. Oltiin samalla etsimässä pokia mun äidille, mutta päädyin sitten shoppailemaan itsellenikin, tietty. Hiton kalliita ja tosia kivoja olisi ollut Poca-optikolla, mutta sitten totesin, että Specsaversin halpispokat olikin just kivat! Pyöreä muoto oli se, missä halusin pysytellä, mutta löytää jotakin vähän erilaista kuitenkin. Nämä kehykset on keveämmät ja ehkä naisellisemmat kuin ne mun toiset. Värin nimi taisi olla pale pink, eli taittaa vaaleanpunaiseen, ei ole sellainen keltainen kulta (joka ei mun ihonvärille sopisi). Nämä oli siis niitä 59e kehyksiä.  Metallikehyksiä (tai nenätyynyjä) mulla ei ole ollut ainakaan 15 vuoteen! Muovipokien tottuneelle käyttäjälle nämä tuntuu jotenkin hauraille - toivottavasti kestävät menossa mukana. Lasit valmistuivat viikossa, vaikka kahdessa luvattiin. Mitäs tykkäätte? Hiukset uusiutuu sitten seuraavaksi!

Terkuin

Miima

Kommentit (2)

Selja
1/2 | 

Kivan näköiset pokat, ja sopivat sulle hienosti. Tosin sinulla on sellaiset sirot ja kauniit kasvot, että niihin sopii moni malli. Mitäs meinasit hiuksillesi tehdä?

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Kiitos :) Kampaajalla kävinkin jo, ihan vaan väriä päivittämässä ja hieman latvoja napsimassa. Väri on itse asiassa sama minkä otin viimeksikin (joulukuussa, hups taas venähti), mutta en siitä saanut oikein kuvia tuoreeltaan, hankala saada otoksiin väriä oikein. Pitää kokeilla onnistuisiko nyt paremmin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla