Olen käynyt nyt treffeillä muutaman eri tyypin kanssa. Siis yksillä treffeillä per pää. Alkaa tuntua, että mussa on jotain vikaa. Kaikki nämä tyypit on olleet varsin mukavia miehiä. Treffit on olleet ihan mukavia. Minäkin olen ollut ihan mukava. Kaikki on ihan mukavaa. Mutta ei sitten mitään muuta. Ei ole tuntunut miltään. Siis niinkun että olisi pakko nähdä uudestaan, tai että vitsi kun haluaisin suudella ja että milloinkahan se laittaa viestiä. Ei mitään sellaista. Oikeestaan ihan sama, että kuuleeko niistä enää koskaan vai ei. Mä oon nyt just se tyyppi, mistä naiset aina valittaa - joka vastailee jos vastailee ja jättää roikkumaan. Mutta ei se ilkeydestä johdu. Toivoisin tietty, että josko sieltä löytyisi jotain, jos vähän kypsyttelee. Mutta ei se taida mennä niin.

Joko mussa on jotain rikki, tai sitten ei vaan ole osunut kohdalle sitä oikeanlaista kemiaa. Toivottavasti jälkimmäinen!

Onko muilla sinkuilla ollut kihelmöivempiä treffejä?

Terkuin

Miima

Kommentit (12)

tuore sinkku
1/12 | 

Ystäväni kävi treffeillä tosi kauan, ehkä 5 vuotta, välillä tiheään, välillä ei jaksanut käydä ollenkaan, ja juuri samanlaisissa aatoksissa kuin sinä - kukaan ei herättänyt suurempia fiiliksiä. Mutta sitten kohdalle tuli mies, josta ensin ajatteli, että tää juttu kannattaa varmaan katsoa vähän pidemmälle ja tunnustella josko kiinnostaisi - ja nyt he ovat olleet jo kaksi vuotta yhdessä. Hyvää kannatti odottaa!☺ ei kaikki mukavat miehet vaan sytytä, minkäs sille voi. ne miehet on ehkä tarkoitettu jollekulle muulle!☺nyt olen itse eronnut ja sinkkuna ekaa kertaa 21 vuoteen... outoa miettiä josko jossain vaiheessa tapaisi jonkun... mistä löydät treffikumppaneita? Hassulta tuntuu tuo nettitreffailu, mutta kai se on totuttava vaan tähän nykypäivään... 😀

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Kyllä mä uskon, että jos kolahtaa niin sitten kolahtaa - kyllä sen tietää. Aina sanotaan, että naiset on ronkeleita, mutta kyllä mä nyt ainakin haluaisin, että se jossain tuntuis :D Minkäs sille tosiaan voi, jos toinen ei sytytä, vaikka hänessä ei mitään vikaa olekaan.

Mä olen nyt hengaillut Tinderissä, mutta aika hedelmätöntä se on - matcheja tulee kyllä vaikka kuinka, mutta kukaan ei kirjoita mitään! Nettiprofiileja en nyt jaksaisi väsätä. Kyllä mulla ainakin on se tilanne, että livemaailmassa en törmää miehiin ollenkaan, joten virtuaalimaailmasta ne kontaktit on haettava :D Toivotan mukavaa deittailua, sitten kun susta siltä alkaa tuntumaan! :)

Vierailija
2/12 | 

Miten olet järjestänyt asiat, että ylipäätään olet päässyt treffeille ja vieläpä useammille? Minulla on yksi lapsi enkä ole keksinyt, mihin se laitetaan treffeille pääsemiseksi.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Lapset ovat isällään joka toinen viikonloppu, joten silloin. Eikö sulla ole mitään tukiverkostoja? Aika tiukkaa kyllä sitten, ihan kaiken muunkin kuin treffailun kannalta - jaksuja kovasti! <3

Vierailija

On laaja tukiverkosto, mutta myös epäsäännöllinen työ. Kaikki lapsenhoito-optiot tulee käytettyä työntekoon. Ehkä jonkun toisen sinkkuäidin kanssa voisi sopia vastavuoroisen treffailun mahdollistavan diilin :)

TPA
3/12 | 

Olen yh ja sinkku. Treffeille asti en ole vielä päässyt. Edes ajatustasolla ei kiinnosta tarpeeksi kukaan. Koen myös, ettei minulla todellisuudessa ole parisuhteelle edes aikaa. Ehkä muutaman palikan pitää loksahtaa kohdalleen ennen kuin tilanne voi syttyä. Onko minusta tullut liian realisti?

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Niin - mäkin tässä haen sellaista joka-toinen-vkl-suhdetta :D En edes ajattele, että arkeen kukaan tulisi mukaan. Tässä vaiheessa. Vaikka epäilen kyllä, että jos joku saisi jalat alta, niin eiköhän sille tilaa löytyisi elämästä :) Mutta minusta sellainen tietty realismi on ihan hyvä olla mukana, ettei lähde maalailemaan mitään haavekuvia, jotka ei arkeen mitenkään mahdu. 

Vierailija
4/12 | 

Mullon kans ihan vastaavanlainen tilanne, mukavia miehiä on muttei kukaan oikeen kiinnosta. Ja arki on niin kiinni lapsen kanssa etten kyllä ehtiskään kenenkään kanssa seurusteleen, sitte vielä sukulaiset sanoo ronkeliksi😀😀 Kukaan tai mikään ei tunnu miltään, ei ainakaan vielä oo semmosta ihmemiestä elämässä näkyny🤔

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Se on kyllä harmi, jos toinen on tosi kiva, mutta ei vaan kipinöi :/ Ja toi on ihan hanurista, että sanotaan ronkeliksi - ikään kuin tunteistaan voisi itse päättää... Jos vois, niin olisin varmaan naimisissa ;) Toivotaan että kohdataan molemmat sellaiset ihmemiehet ;D

Vierailija
5/12 | 

Onpa helpottavaa huomata, että muillakin yh-äideillä on sama ongelma. Itse tuli eron jälkeen paniikki siitä että jään ikuisesti yksin ja miestä haettiin pakkomielteisesti. Muutama virhearvio ja nyt ollaan just siinä pisteessä että hyviä, kunnollisia miehiä olis vaikka kuinka monta mutta kipinää ei vaan tunnu löytyvän. Arki lasten ja työn takia niin hektistä ettei edes jaksa ajatella parisuhdetta. Aika täydellinen saa mies olla että uhraisi sen minimaalisen vapaa-aikansa hänelle.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Joo, arki on sen verran täyttä, että vapaa-aika on kallisarvoista, eikä sitä haluaisi ihan yhdentekevään tuhlata. Onkohan sitten niin, että tämä elämäntilanne on vaan sellainen, että sille kipinöinnille ei ole sijaa? Siis että vaatiikohan se jonkin tietynlaisen olotilan, että sitä voi tapahtua? Että onko vaan jotenkin niin uuvahtanut, että ei edes ole avoin tuntemuksille? Toisaalta en kyllä usko, sillä monesti minut ainakin on elämän varrella tunteet yllättäneet ihan sellaisissa tilanteissa, kun ei olisi ollut niille aikaa tms. Että sitä odotellessa sitten ;D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla