Sain viimeinkin raivattua loputkin topat ja talvikengät eteisestä pesuun. Vain todetakseni, että ulkonahan sataa taas lunta. No ei voi mitään, ne meni jo! Meillä on vieläkin paikoin lunta maassa, ja yöpakkaset jatkuu edelleen, eli termistä kevättä odotellaan edelleen. Kevyttopalla mennään tällä hetkellä.

Tulin tuossa funtsineeksi aika monetta pesukoneellista pyörittäessäni, että vähemmälläkin toppavaatteistolla taitaisimme nykyään pärjätä. Osan vaatteista laitoin suoraan pesemättä jemmaan, kun näytti siltä ettei niitä ole juuri käytetty. Teinistö käyttää ulko/toppahousuja vain ääriolosuhteissa tai lumilomalla. Pienemmät tuntuvat käyttävän aina vaan samaa settiä, ellei sitten erikseen pyydä, että käyttäisitkö sitä toista. Siinä missä leikki-ikäisten kanssa oli ihan oleellista olla vähintään kaksi settiä, ja ekstraakin oli, ja kaikkia tuli käytettyä, niin nyt tuntuu, että yhdelläkin setillä pärjäisi ehkä ihan hyvin. Alesta ostinkin vain yhdelle toppahousut jemmaan - taitaa jemmailun aikakausi olla historiaa.

Missä vaiheessa kevät on teillä päin? Joko tarkenee välikausivaatteilla?

Terkuin

Miima

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla