Minä en arjessani paljoa muita aikuisia kohtaa, ja nekin on lähipiiriä. Potentiaalisia miehiä ei siis tule livemaailmassa vastaan kerta kaikkiaan ollenkaan. Pakko suunnata nettiin, jos jotain meinaa. Mutta voi että se on rasittavaa! Vähissä on ne aloitteet, joihin oikeasti tekee mieli vastata. Tässä yleisimmät ärsytyksen aiheet, sis. lainauksia viesteistä.

 

1. Seksin vonkaus

Vaikka selkeästi ja suorasanaisesti on profiilissaan ilmoittanut, ettei ole etsimässä seksisuhdetta/-seuraa, ja kuvat ovat asiallisia kasvokuvia, niin silti. En nyt niitä pahimpia tänne perheblogiin lainaa, sisältävät viitauksia ruumiinosiin ja eritteisiin. "Haluaisitko nähdä mun makuuhuoneen katon?" "Uu, oot varmaan tosi tiukka!" "Paljonko pyydät?" "Annatko säälistä?" "Minulla olisi sinulle rahallisesti kannattava diili" Oikeesti, miksi?

2. Mitäs sun...

Kun ei muuta keksitä, niin laitetaan että: "Mitäs sun maanantaihin / tiistaihin / keskiviikkoon / torstaihin / perjantaihin / lauantaihin / sunnuntaihin / viikonloppuun / arkeen / elämään / rauhaan / aamuun / päivään / iltaan?" Siirretään vastuu toiselle osapuolelle, keksiskö se jotain. Jos toinen osapuoli palauttaa vastaavanlaisella, niin "keskustelu" jää siihen.

3. Olet täydellinen...

"Vau, olet täydellinen Nainen, haluan Sinut!" "Olet ihan kuin mun nainen" "Juuri Sinua olen etsinyt" "Olet kaikkea mitä tarvitsen" Siis, tuota... Jos ei ole vaihdettu viestejäkään, niin eihän nyt jonku kuvan ja lyhyen tekstin perusteella voi päätellä kovinkaan paljoa - ainakaan mitään yhteensopivuudesta. Ilmeisesti pointti on jotenkin imarrella, mutta ei osu ainakaan tähän maaliin. Mitähän tollaseenki pitäis vastata?

Jaa että mitähän mä sitten olen vailla, jos en näitä? Noh, sellainen viesti olisi kiva, joka ensinnäkin olisi kohdistettu minulle, eikä joku massaviesti, joka on kertaalleen kirjoitettu vuonna yks ja kaks, ja pahimmillaan se sama tyyppi lähettää sen saman viestin huomaamattaan useampaan eri otteeseen. Viesti, jossa mies kertoisi vähän itsestään, niin että viestistä välittyisi jotain huumorintajusta ja persoonasta. Ja sitten jos olisi jotain koukkua mihin tarttua, niin että keskustelu siitä voisi sujuvasti jatkua. Ei toi nyt mitään ydinfysiikkaa ole!

Onko teillä kokemusta nettideittailusta?

Terkuin

Miima

 

Kommentit (14)

Isä 33 v
1/14 | 

Hyvä lista, samaa mieltä! Noista olen "kokeillut" vain tuota kakkostapaa. Ykkösen ja kolmosen osalta voi sanoa suoraan, että ei kannata, jos haluaa fiksua naisseuraa. Epäilisin, että ykköstavan käyttäjät lähettävät saman viestin kymmenille muillekin ja katsovat kuka tarttuu syöttiin. Kakkostapa on aika helppo ja neutraali ratkaisu ja ehkä siksi myös petollinen. Tähän sortuvat myös naisetkin. Kolmonen on aivan yli-imelä (ja epätoivoinen).

Ykköstavasta vielä. Yritän löytää selitystä kysymykselle "miksi?", en missään tapauksessa suosi ko. tapaa. Uskoisin, että osa miehistä tietää tasan tarkkaan, että se on erittäin tökerö lähestyminen. Siinä mies on vain niin "haluissaan", että ei jaksa tai osaa keskustella pitkän kaavan kautta. Silloin vain laitetaan verkot vesille ja katsotaan kuka jää kiinni. Laskelmoivaa ja inhottavaa, mutta koska sitä tehdään niin kai se jotain hyödyttää ja ajaa asiansa? Onneksi en ole törmännyt naisten tekevän sellaista!

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Siis meinaatko että tollasilla hävyttömyyksillä joiltakin lohkeaa? :O Mä oon aatellut, että ne ei vaan saa keltään, ja sitten ne ei edes odotan sitä, vaan saa jotain kiksejä siitä, kun lähettelevät tollasia viestejä.

Isä 33 v

Juttelin joidenkin kanssa asiasta ja johtopäätös oli se, että on kahdenlaista "koulukuntaa". Toiset saavat kiksejä ja toiset sitä mitä hakevat.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Onneksi noissa sovelluksissa mitä itse olen kokeillut, niin ei voi lähettää mitään kuvia, niin ei ole tullut tällaisia vastaan :D Minusta on ihan tarpeeksi naurettavaa, kun miehillä on aina yhtenä profiilikuvana sellainen yläosaton  (olipa sitten sikspäkit tai ei) :D 

Kati Ei ihan vielä
2/14 | 

Hahaa! Kuulostaa niin tutulta! :D

Kun asuin reilu kymmenen vuotta sitten Kouvolassa sinkkuna, enkä tuntenut kaupungista ketään ja ihanat työkaveritkin olivat vähintään kymmenen vuotta vanhempia/eivätkä sattumalta edes samassa elämäntilanteessa, oli ainoa keino etsiä miestä netistä. Suurin osa yhteydenotoista oli melko epätoivoisia. Joku ihan kivalta vaikuttava pääsi jatkokierrokselle messengeriin ja siellä alkoi sitten se seksin ruikutus. Yhdeltä kysyin, miksei hän oikeasti osaa puhua muusta kuin seksistä. Vastaus oli, että hän oli ollut niin kauan ilman, ettei pysty ajattelemaan mitään muuta :D Siinä vaiheessa vihelsin pelin poikki sanomalla, etten kertakaikkiaan edes uskalla ajatella, mitä treffeillä tapahtuisi, jos ruinaaminen on jo nyt ilman näkemättä tätä tasoa.

Mutta kannattaa oikeasti antaa vähän huonommallekin kirjoittelijalle mahdollisuus. Kaikki eivät osaa ilmaista itseään kirjallisesti tai kertoa itsestään kirjoittamalla. Omalla kohdalla kävi niin, että kankeasti lähtenyt juttu vapautui, kun ensin kirjoiteltiin lyhyesti. Käytiin treffeilläkin. Ja tuon mieheni tapasin siis myös netissä ja kahden viikon päästä juhlitaan 10-vuotis hääpäivää.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Joo, olen yrittänyt antaa sitä mahdollisuutta aina välillä, mutta kyllähän se niin on, että kun vapaata on niin vähän, niin ihan oikeesti veetuttaa tuhlata aikaa huonoihin treffeihin. Eli ihan helposti en edes lähde treffeille. On mullakin ollut hyviäkin kokemuksia, jonkun kerran (eli harvoin) :D

Ellah
3/14 | 

Mikä sitten on hyvä avaus, ja teetkö aloitteita itse? Mä ymmärrän hyvin, että on vaikea keksiä muuta kuin "mitäs iltaan", vaikka se on tosi tylsä.
Monella miehellä lukee Tinderissä juurikin, että älä aloita niin ja näin ja noin - tekee aika vaikeaksi sanoa mitään.. Ja toisaalta niin moni jättää vastaamatta, että on turhauttavaa keksiä mitään säkenöivää.

Mitään seksijuttuja ei ole kyllä itselle tullut - pitääkö huolestua? :D

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Vähän tuossa lopussa avasinkin, mitä itse toivoisin viestiltä. Itse teen harvakseltaan avauksia, pitää olla aika tosi kiinnostava tapaus, ja silloin kerron jotain itsestäni ja koitan saada mukaan omantyyppistäni huumoria. Toi mitäs sun iltaan on huono, kun ei siihen voi oikein vastata mitään järkevää, eikä juttu siitä jatku mitenkään.

Ole kuule hyvilläs jos et ole mitään limaisia juttuja kohdannut! :D

momForfive
4/14 | 

Itse viiden lapsen äitinä myös "joutunut" tuohon nettideitti maailmaan jonkin verran tutustumaan, kun ei vaan töiden ja pienten lasten kanssa enää kauppaa pidemmälle ehdi tai silloin kun ehtisi, ei enää jaksa. :D Kaverit sitä maailmaa on enemmänkin kokeilleet ja sitä kautta itsekin tieni sinne löysin. Olen kokeillut sitä ensimmäisen kerran vuosia sitten ja nyt sitten uudemman kerran. Aidoimmat miehet, joiden kanssa oikeasti on jotain syntynytkin, ovat olleet niitä, joilta on tullut juurikin noita "mitäs sun iltaan kuuluu" aloituksia. 😊 Monesti mies vain ei tiedä miten aloittaa keskustelu siten, että osoittaisi olevansa tosissaan, järkevä, humoristinen mutta ei kuitenkaan seksin vonkaaja tai yli-innokas. 😊 Tälläkin hetkellä seurustelusuhteessa tinderistä (hirvee paikka :D ) "löytyneen" miehen kanssa, joka alkoi juurikin tuollaisella "moi, mitäs sun iltaan kuuluu?" 😊

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

No hyvä jos jotku pääsee siitä eteenpäin - omalla kohdalla se juttu ei siitä tahdo jatkua. Miehet vähän niinku odottaa että nainen olisi se puheliaampi osapuoli ja sysää sen vastuun keskustelun etenemisestä naisen päätyyn.

Vierailija
5/14 | 

Itsellä kokemusta nettideittailusta 14 vuoden takaa. Silloinhan se ei ollut vielä yleistä niin kuin nyt tuntuu olevan.
Joka tapauksessa, viestejä tuli juurikin noita kaikentyyppisiä jotka mainitsit. Yksistäkään treffeistä ei seurannut mitään jatkoa ja päätin lopettaa koko touhun. Jostain syystä kuitenkin vastasin vielä yhdelle miehelle, jonka viesti oli juurikin tuota moi, mitäs sun iltaan -kategoriaa.. nyt keväällä tulee 14 vuotta siitä kun ekan kerran tavattiin ja kesällä 11 vuotta naimisissa. Eli minäkin kannustaisin antamaan mahdollisuuden vaikkei viesti mikään ihmeellinen olisikaan, kaikki ei vaan osaa kirjoittaa :)

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Juu, olen kyllä välillä aina koittanut sitäkin :) Kaikki on aika paljon hankalampaa näin toisella kierroksella, kun ei halua lapsia sotkea mihinkään kuvioihin. Hidasta on tutustuminenkin jos kirjoittaminen ei luonnistu, kun mahdollisuus nähdä vaan joka toinen vkl :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla