Mä olen tehnyt itsestäni uuden havainnon. Tässä alkaa olla kaava, kun se on toistunut jo monena vuonna peräkkäin. Kun ollaan palattu joulureissulta kotiin, ja uusi vuosi on juhlittu, niin mulla alkaa jo poltella uudet reissut. Siis sellaiset pienet, kotimaiset. Pääsisinkö mä vähän jonnekin laskettelemaan? Lähtiskö tyttökaverit vaikka laivareissulle? Lapset varmasti haluaa Angry birds + kylpylälomalle, jos vaan vähänkään vihjaisen! Viime vuonna oli vaikka minkälaista pikkureissua alkuvuodesta, ja niin taisi olla sitäkin edellisenä. Innostusta varmasti avittaa se, että tarjouksia löytyy kivasti, kun ei ole mikään sesonki uuden vuoden ja hiihtolomien välissä. Olin jo buukkaamassa äkkilähtöä Vuokattiin, mutta ei se sitten onnistunutkaan. Mutta selvää on, että haku on päällä!

Onko teillä reissufiilis?

Terkuin

Miima

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Olisi kova hinku reissuun, mutta rahat siihen puuttuu... kun olis edes vähän ylimäärästä... mutta äh, yllätyslaskuja autosta ym. rahanmenoa. Jospa keväällä tai kesän jälkeen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla