Mä olen tehnyt itsestäni uuden havainnon. Tässä alkaa olla kaava, kun se on toistunut jo monena vuonna peräkkäin. Kun ollaan palattu joulureissulta kotiin, ja uusi vuosi on juhlittu, niin mulla alkaa jo poltella uudet reissut. Siis sellaiset pienet, kotimaiset. Pääsisinkö mä vähän jonnekin laskettelemaan? Lähtiskö tyttökaverit vaikka laivareissulle? Lapset varmasti haluaa Angry birds + kylpylälomalle, jos vaan vähänkään vihjaisen! Viime vuonna oli vaikka minkälaista pikkureissua alkuvuodesta, ja niin taisi olla sitäkin edellisenä. Innostusta varmasti avittaa se, että tarjouksia löytyy kivasti, kun ei ole mikään sesonki uuden vuoden ja hiihtolomien välissä. Olin jo buukkaamassa äkkilähtöä Vuokattiin, mutta ei se sitten onnistunutkaan. Mutta selvää on, että haku on päällä!

Onko teillä reissufiilis?

Terkuin

Miima

Kommentit (2)

Vierailija

Olisi kova hinku reissuun, mutta rahat siihen puuttuu... kun olis edes vähän ylimäärästä... mutta äh, yllätyslaskuja autosta ym. rahanmenoa. Jospa keväällä tai kesän jälkeen!

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Autot on älytön rahareikä, plääh! Mä kattelin niitä Holiday clubin tutustumislomia, tosi halpoja ovat, mutta pitää vaan sietää se pakollinen esittely...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat