Tajusin just, että ei hitto meillähän on hyvinkin läheiset lakkiaiset tulossa! Josta heti puolipaniikki, että mitä kukakin pukee ja onko meillä mitään ja mitä pitää ostaa ja mistäääää??? Mutta eipä hätää, ystäväni henkkamaukkanen lähestyi uutiskirjeellä, jossa oli tarjouksia juurikin lasten juhlavaatetuksesta (ja toki vähän muustakin).

Päädyin sitten tilaamaan meidän pienemmistölle valkoiset pellavasekoitepaidat 9,99 e, mustat slim farkut 7,99 e ja tennarit 6,99 e (tosin kassalla jostain syystä hinta olikin 4,89 e, mikä ei toki haittaa ollenkaan). Siellä olisi ollut myös puvunhousuja alle 15e, mutta ei meillä sellaisille ole oikein käyttöä, niin tuollaiset siistit farkut ajaa mun mielestä asian oikein hyvin. Juhlakengät on toinen, jotka on ihan kertakäyttötavaraa (kun on näin pieni lähisuku ja juhlat harvassa), joten tällaiset vitosen siistimmät tennarit on minusta loistava valinta, ja niitä voi käyttää sitten toki muutoinkin. Minusta aika kiva setti ja sopuhintaan! Yleensä kun lähtee juhlavermeitä metsästämään, niin yks paita jo maksaa enemmän kuin tää koko setti yhteensä!

Onko teillä tänä keväänä juhlia?

Terkuin

Miima 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Sama juttu meillä. Vielä ei ole niin hienoja juhlia tullut, etteikö pojalle olisi käynyt asuksi siistimpi kauluspaita ja siistit farkut. Ja siistit tennarit tms. Tänä keväänä mennään lakkiaisiin juurikin vastaavassa asussa (2-luokkalainen).

Vierailija
2/4 | 

Näin myös meillä, pojilla on siistimmät tummat, harmaat tai beiget housut ja kauluspaita, siistimmät tavalliset kengät. Omiin rippijuhliinsa sitten saavat puvut, sen jälkeen myös kuuluu pukeutua juhliin kuin miehet, eli sitten on oikeiden juhlavaatteiden aika.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla