Tilasin juuri Joulupukin Leville! Me ei ollakaan pukkiin törmätty nyt moneen vuoteen, kun on vietetty joulua mökkiolosuhteissa, ja hän on kiireissään jättänyt lahjat aina sillä aikaa, kun on oltu jossain käymässä. Nyt ajattelin, että voi olla viimeiset hetket, kun pukkiin vielä uskotaan, joten tein sijoituksen. Odotin, että Levillä olisi ollut turistihinnat, mutta ei se niin paha ollutkaan: 65e + 10e palvelumaksu Levin matkailuneuvonnan kautta otettuna. Hintataso on kuulemma sama täällä Itä-Suomessakin. Ammattinäyttelijä pukkina olisi maksanut tuplaten, ja porosta olisi tullut lisämaksua (jota olisin voinut harkita, mutta ajat olisivat menneet myöhäisiksi, kun olin näin viime tingassa liikenteessä).

Kerroinkin aikaisemmin, että meillä 6- ja 8-vuotiaat pojat vielä uskovat joulupukkiin, ja aikovat vakoilla ulkoillessakin ovea ja ikkunoita, että joulupukki ei tällä kertaa pääse livahtamaan näkemättä ohi. On varmasti kiva yllätys, kun joulupukki sitten ilmestyykin!

Oletteko tilanneet ostopukkia, ja mitä se kustantaa teillä päin Suomea?

Terkuin

Miima

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

porolla tuleva pukki olisi varmasti aika kiva :)

meille on pukki tilattu, 50e maksaa..

Mary79
2/4 | 

Joensuun syrjäkylä: Pukki ei sanonut taksaa, vain nauraen sanoi että sen mukaan kuinka hyvä oli.
Viisikymppisen laitoin lapsen piirustuksen väliin. En tiedä menikö pahasti metsään. Näkisikö sen ensi vuonna siitä tuleeko pukki uudestaan. :-D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla