Olen lukenut niin monta juttua jäätelöuutuuksista, että kerkesin odotella niitä kauppoihin jo hyvän tovin. Oli nimittäin tosi lupaavia makuja! Sitten kun niitä kaupassa bongasin, niin ostinkin kerta heitolla vähän kaikkea. Jäätelö on se herkku mitä mulla kuluu arkenakin silloin tällöin, karkkeja ja pullia en syö oikein koskaan. 

Ainon raparperijäätelö oli se, jota odotin vesi kielellä, sillä raparperihan on ihan parasta! Jäätelö tuotti kuitenkin pettymyksen. Jogurttijäätelössä itsessään oli mielestäni vähän outo sivumaku, eikä raparperia ollut kuin nimeksi - olisi saanut olla ehkä kuusinkertainen määrä, oli hyvin pliisu. Mustaherukka-valkosuklaa oli huomattavasti parempi, ja mukavan täyteläinen. Mustaherukkaa olisi tässäkin tosin saanut olla enemmän, mutta puute ei ollut niin huutava kuin raparperijäätelössä.

Apetitin Vege Popsit oli minusta mielenkiintoinen uutuus, joka heti kiinnosti. Näissä on siis juureksia ujutettu mehujäähän, eikä mukana ole ollenkaan lisättyä sokeria. Mun mielestä kun sokeria tungetaan ihan liikaa joka paikkaan, niin aina kiinnostaa tuotteet, joissa ei ole lisättyä sokeria, eikä myöskään teollisia makeutusaineita. Maistelin porkkana-mangon, ja tykkäsin kyllä. Etumaku on mangoinen ja jälkimaku on hieman porkkanainen, mutta ei häiritsevällä tavalla. Varmasti raikas valinta helteillä, kun mulla sokerisista jutuista voi tulla jopa huono olo.   

Se mitä en huomannut ostaa, mutta mikä on pakko vielä testata, on Valion litran paketti puolukkajäätelöä. Puolukkahan on siis raparperin ohella sitä ihan parasta! Ei voi mitään, mutta odotan siltäkin paljon - toivottavasti ei tule samanlainen pettymys kuin raparperin kanssa!

Ootteko testailleet uusia jäätelömakuja? Tai ylipäänsä - syöttekö paljon jäätelöä ja mikä on paras jäätelö?

Terkuin

Miima

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 | 

Mä maistoin puolukkajäätelöä ja tykkäsin. Kermajäätelö oli täyteläistä vaniljaa ja puolukka piristi kokonaisuutta.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Ahaa, mielenkiintoista :) Meidän kaupassa ei edes ollut sitä kolmatta makua, mutta pitää varmaan pitää silmät auki kun muualla liikkuu - kiinnostaisi sitäkin maistaa. Henk.koht tuollainen neljän euron tilitys ei ole vaivan arvoinen, mutta nyt saitte sitten ilmaiseksi tämän  :D

MäSäMutsi
3/6 | 

Mä olen aina tykännyt Ainon jäätelöistä, mutta suhtaudun kanssa skeptisesti raparperiin laitettuna jäätelöön. Varsinkin kun tykkään ite voimakkaista mauista ja raparperista varsinkin. Noita vegejäätelöjä pitäisikin kokeilla. Ostankin niitä seuraavalla kerralla kun menen kauppaan.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Mä kun ite teen esim täytekakkuun raparperitäytteen, niin ainakin tuplasti saa laittaa raparperia kuin mitä ohje sanoo, mun makuun. Jollain muullakin merkillä piti muistaakseni olla raparperijäätelö - pitäisi etsiä ja kokeilla onko se parempi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla