Mä en ole mikään suuri fantasian ystävä - kaikki supersuositut vampyyrisarjat esimerkiksi on jääneet mulla ihan tyystin väliin. Mutta kun Olipa kerran alkoi, niin koukutuin siihen heti. Varmaan johtuu osaltaan siitä, että olen aina ollut Disneyhin kallellaan, ja sarjassa herätettiin henkiin kaikki tutuimmat Disney-sankarit ja pahikset, ja vähän muitakin. Olen odottanut sarjalle jatkoa, ja nyt voin kyllä ihan eka kertaa elämässä sanoa, että onneksi on facebook-mainokset!! Muuten en olis varmaan ikinä saanut tietää, että kuudes kausi on alkanut Ruudussa! Ei ole vissiin näillä näkymin tulossa telkkariin, joten jos olet seuraillut sarjaa, niin riennä oitis Ruutuun, jaksot on ilmaiseksi nähtävissä viikon, ja eka jakso tuli eilen!

Onko muita Olipa kerran faneja?

Terkuin

Miima

Ei ole mikään maksettu mainos btw

Kommentit (6)

Fani!!
1/6 | 

Ei! Ihan ohi mennyt, että jatkuu taas. No, onneksi on se viikko aikaa rantautua tietsikalle joku yö.
Ehkä hyväkin tuo ruutu. Miestä jo häiritsi mun jatkuvat talletukset ( kun ei voi sitten katsoa mitä haluaa)

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Mullakin oli mennyt ihan ohi, mutta onneksi bongasin mainoksen ajoissa! Mulla ei ole illalla ketään kilpailemassa ruudun hallinnasta, joten ehkä olisi ollut mukavampaa katsoa isommalta telkkarin ruudulta, mutta mieluummin pieneltä läppärin ruudulta kuin ei ollenkaan :)

Kati Ei ihan vielä
3/6 | 

Me katseltiin miehen kanssa yhdessä ensimmäiset kaudet ja tykättiin tosi paljon. Jossain vaiheessa sarja meni vaan niin omituiseksi, että innostus lopahti. Sarjoja katsellaan kuitenkin joka ilta, lähinnä Netflixistä.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Joo, no siinä on seikkailtu niin monessa eri maailmassa... Tällä kaudella ilmeisesti pysytään taas Storybrookessa :) Minusta olisi ihana kainaloida sohvalla jonkun kanssa, joka tykkäis katsoa samoja juttuja!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla