Oliko teillä joku pelikonsoli silloin kun sinä olit lapsi? Meillä oli Commodore 64. Pelit oli kasetilla, ja ladattiin pyörittämällä sitä kasettia sen puoli tuntia. Ja istuttiin kuin tatit ruudun ääressä odottamassa milloin peli lävähtää ruutuun. Ja joissain peleissä kun pääsi pitkälle, niin kasettia käännettiin ja ladattiin uudestaan ja odotettiin. Tai jos lataaminen epäonnistui, niin sitten vaan kelattiin kasetti ja aloitettiin alusta. Jännä homma, että silloin se odottaminen ei tuntunut mitenkään kovin vaikealta. Mutta moniko nykypäivän lapsi odottaisi tyhjän ruudun ääressä puoli tuntia että peli lataa? Tai aikuinenkaan sen puoleen? Jos peli tai aplikaatio tai netti lagaa sekunttejakaan, niin meillä tämän ajan ihmisillä alkaa keittää.

Pääsin eilen nostalgiatripille lapsuuteni peleihin ja pelaamaan Commodore 64:lla! Aika hauska miten vuosikymmeniä myöhemmin ne liikeradat sieltä jostain selkäytimestä edelleen löytyy! Ja aika hauskaa miten aika kultaa muistot, ja minun mielessäni tuo kuvissa näkyvä Thunder blade oli tosi hieno grafiikoiltaan, Heh.

Onko teillä nostalgisia pelimuistoja?

Terkuin 

Miima 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla