Mulla on yksi super-lemppari-hame. Se on H&M:n ja vähän niinkun leveää kuminauhaa koko hamonen. Eli istuu siis tosi kivasti ja joustaa (mä niin inhoan kaikkia kiristäviä vaatteita!), ja hameosa pitää pallomaisen muotonsa, eikä mitään tyllejä tarvita alle. Tällaiselle kapealanteiselle just hyvä, niin saa vähän huijattua kurveja!

Mutta pari mielipidekysymystä teille! Talven juhliin: vaaleat ja mustat sukkahousut? Ja kumpiko näistä yläosista on sun mielestä kivempi tän hameen kanssa?

Onko sulla ollut pikkujouluja, ja mitä sellaisiin puetaan päälle? 

Terkuin

Miima

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 | 

Ihana hame :)

annan ääneni ylemmälle asulle.. Eli musta paita ja sukkikset talven juhliin!

Itselläni on ollut yhdet pikkujoulut ja melko lailla mustissa vaatteissa meni.. Tosin en hameista itselläni perusta ollenkaan

Tea
2/6 | 

Mun mielestä molemmat asut ovat tosi kivoja ja ennenkaikkea sopivat sulle tosi hyvin. Ehkä kuitenkin päätyisin pikkujouluihin myös tuohon mustaan, mustilla sukkiksilla. Tuo toinen asukin on tosi kiva, siihen ehkä minun mielestä sopisi vaaleat sukkikset. Väärin et voi valita jokatapauksessa. Laita tuo toinen asu uuden vuoden juhliin. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla