Tämä talvi on ollut kivasti valkoinen, mutta kunnon kinoksia ei ole päässyt kertymään, vain sellaiset maltilliset. Ennen kuin nyt! Kertalaakista tuli varmaan 30cm lunta lisää tässä loppuviikosta, joten hanki on nyt hieno! Vaikka tein kolmet lumityöt päivässä, niin ei haitannut yhtään! Tänään on ollut aivan upea päivä, kun pakkaslumi kimmeltää auringossa. Meillä on takapihalla lumivuori aina talvisin, kun traktori kippaa siihen kaikki pihan lumet, ja nyt se sitten kohosi taas kattojen korkeudelle! Kuulin tuossa kaupassa kun jotkut päivitteli, että ei nyt olis enää tarvinnut tulla lisää lunta - siis miten niin enää?? Nythän on helmikuu! Talvi! Just parasta aikaa, kun lumi on vielä puhdasta, valo on uutta ja kirkasta, ja aurinko näyttäytyy vähitellen enemmän ja enemmän. Ihanaa!

Tuliko teille paljon lisää lunta?

Kommentit (2)

Vahteristonemäntä
1/2 | 

Ihana lumi! Hienoja lumikuvia. Ja lasten riemu :)

Meilläkin pojat ovat nauttineet lisääntyneestä lumipeitteestä möyrimällä kolatuissa kinoksissa ja leikkimällä valliherraa. Ihan noin paljoa  lunta ei tänne saatu, mutta reilu 15 cm kuitenkin. Kieltämättä oli ensin vitsit vähissä, kun jouduin puolikuntoisena (angiinan jälkeen tuli vielä viikon virusflunssa!) hoitamaan lumityöt yksin, kun lumimyrsky sattui juuri miehen työreissun aikaan. Onneksi sain lingon käyntiin, enkä joutunut kolaamaan märkää lunta tuntitolkulla. Mutta kyllä tuo lumi on kuitenkin tervetullutta, kovin vähänhän sitä on tänä talvena tähän saakka ollut.

Teillä on edelleen ehjänä nuo ihanat punaiset pipot! Meillä tuo pipo oli myös tosi suosittu, mutta purkautui toisena talvenaan. Tuo mustavalkoinen takki on pikkuveikalla tänä talvena värikkäänä versiona ja se on kyllä ollut tosi kiva.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Ai teillä tuli märkänä se lumi? Täällä tää on ihan kevyttä pakkaslunta, joten ei ollut raskasta tehdä lumitöitä, vaikka sitä paljon tulikin. Nyt on sellaiset puolen metrin kinokset, mitä mun mielestä pitäiskin olla aina (talvella) :D Hitsi että sinäkin sitten sait osasi teidän tautikierteestä :( Toivottavasti kaikki alatte jo olla kunnossa! 

Toisesta piposta on tupsu kadonut, just huomasin, mutta muuten ovat kunnossa ja ahkerasti käytössä edelleen. Meillä meinasi unohtua koko raitatakki, kun herra käytti vaan musta-harmaata Didriksoniaan (pelkäsin jo ettei ollutkaan mieleinen koko takki, vaikka itse sen valitsi), mutta on se nyt löytynyt käyttöönkin, enempi pakkasilla. Mahtunee ensi talvenakin, ja sitten pikkuveljelle, joten eiköhän se hintansa haukkune :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla