Äiti on vissiin vähän väsynyt. Minusta on jo jonkun aikaa tuntunut, että pikku breikki olisi tarpeen. Nyt tuo fiilis alkaa oikeasti realisoitumaan.

Unohdin eilen, että isällään enempi majaileva esikoiseni oli tulossa, ja kun hän sitten saapui, niin eihän mulla ollut ruokaa hänelle, kun oltiin syöty jo. Onneksi pakastimesta löytyi syötävää.

Tänä aamuna unohdin herättää tyttäreni ajoissa. Jostain syystä ajattelin, että hänellä olisi ysin aamu, joita hänellä ei ole ollenkaan, vaan neljä kasin aamua ja yksi kympin aamu. Hyvä äiti herättää lapsen 7.42, että anteeksi nyt kamalasti, mutta sun pitäis lähteä just nyt kouluun, anteeksi. Kerkesi kuitenkin.

Töissä painoin pipoon väärän nimen, piti olla la-loppuinen, laitoin -nen. Onneksi se oli vain yhden pipon tilaus, eikä suuri menetys. Jos olisin laittanut typon siihen 140 paidan tilaukseen, niin olisi voinut tulla vähän sanomista.

Varmaan jotain stressihormonia kihisee veressä, kun on jotenkin säpsy olo ja kiireen tuntu koko ajan. Wilmaan kilahtelee koko ajan lisää muistettavaa jokaisen lapsen kohdalle. Vanhempainiltoja, yhdellä uintia, yhdellä kokeita, rahaa pastilleihin, sisäilmatutkimuksen vastaaminen. Sitten pitäisi muistaa harrastukset (omat ja lapsien), passinhaku-operaatio, kaverisynttärit. Pitäisi ostaa toi iskän auto. Ainiin blogi. Kotityöt ei lopu. Muista hengittää. Ai että olenko perheeni väsynyt projektipäällikkö? No kyllä, kyllä olen. Mutta mä vaan en voi delegoida näitä kelleen. Siksi meillä on vieläkin sandaaleja eteisessä ja toppavaatteita saunassa.

Nää on vissiin niitä kuuluisia ruuhkavuosia. Olisi kyllä kiva, jos näistä vuosista jäisi vähän jotain mieleenkin - nyt on ihan mahdotonta muistaa edes viime viikonloppuun!

Mites teidän ruuhkat sujuu?

Terkuin

Miima

Kommentit (4)

Miia
1/4 | 

No mullon toi sama. Tilanne ja tunne. Ehkä huippusuoritus oli se kun aikoinaan unohdin ilmoittaa tulevan ekaluokkalaisen kouluun. Oli ne laput tullut kotiin, mutta sinä oli kaikkea muutakin muistuttavaa... Onneksi meillä vain yksi lähikoulu ja oppivelvollisuus,niin olivat lapset laittaneet sinne minne pitikin.
Voimia ja iloa arkeen!

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Noi kaikenmaailman laput on pahoja! Olen ottanut tavaksi täyttää heti kun tulee, koska muuten ne tosiaan hautautuu jonnekin kerrostumiin... 

Kiitos ja voimia ja iloa sinnekin! Onneksi on viikonloppu - kyllä siinä vähän elpyy, vaikka onkin lapsellinen sellainen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla