Mä yleensä metsästän joululahjoja hyvissä ajoin ja tarjouksia hyödyntäen. Tällä kertaa lahjojen metsästyksen startti jäi vähän myöhäisemmäksi, mutta aika lailla kertarysäyksellä ne nyt sitten kuitenkin alkaa olla koossa! Joko jo paketoituna, tai sitten tilattuna ja matkalla. Jesh! Ja kivasti sain aleja ja tarjouksiakin hyödynnettyä, joten hyvä mieli!

Meillä eskarilainen ja tokaluokkalainen vielä uskovat joulupukkiin, ja minusta se on ihanaa. Livenä ei ole pukki nyt vuosiin käynyt lahjoja tuomassa, vaan on päässyt livahtamaan mökkijouluina ulkoilun tai jonkun muun aktiviiteetin aikana jättämässä lahjat. Nyt pojat suunnittelee vakoilevansa mökkiä ulkoillessakin, ettei vaan pukki pääse huomaamatta piipahtamaan! Voivoi, mitenkähän meille aattona käy!

Joko olette hyvässä vauhdissa joulupukin apulaisina (eli onko lahjoja jo hankittu)? Entä uskotaanko teillä vielä joulupukkiin?

Terkuin

Miima

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla