Tuliko nyt vähän raflaava otsikko? Kaikki, jotka tuntee, on nyt että "sä teit mitä???". Joten kerrotaan nyt heti, että kyse ei ole minusta, vaan uudesta biisistäni, joka kertoo tällaisesta tilanteesta. Ja kerrottakoon nyt edelleen, että ei, biisi ei ole omaelämänkerrallinen. Hirmu usein tuntuu olevan oletuksena, että laulun kertoja-minä on yhtä kuin laulaja. Eikä se sinänsä haittaa, mutta koska aihepiiri nyt on tällainen, niin ajattelin tähdentää täällä perheblogissa, että fiktiota on ja mittään en oo tehny, hih!

No miksi sitten pitää kirjoittaa teksti, josta koen tarpeelliseksi tehdä selontekoa perheblogissa? Joskus sanat vaan haluaa mennä johonkin suuntaan, ja mun mielestä niitten pitää antaa muotoutua vapautuneesti. Jos tarina on hyvä, se ansaitsee tulla kerrotuksi, vaikka minä - tarinalle äänen antajana - joutuisinkin paheksunnan kohteeksi, ja vielä aiheettomasti! Itse en ole koskaan pettänyt, enkä sitä hyväksy, mutta tiedän, että sitä tapahtuu, ja paljon. Eikä asiat ja tuntemukset ole koskaan mustavalkoisia eikä yksinkertaisia.

Sen pitemmittä puheitta, kuunnelkaa, kommentoikaa!

Tuttu lämpö

Sanoitus miima, sävellys miima & Tommi Ilonen, sovitus Tommi Ilonen, tuotanto Raiku Records 

Terkuin

Miima 

Kommentit (8)

Selja
1/8 | 

Upeaa. mahtavaa! Siis WAU!!! Oletko ennen maininnutkaan, että teet musiikkia ja osaat laulaa?

Vierailija
3/8 | 

Musta lauloit ihan nätisti, mutta jotenkin en tykännyt sanoista, en jotenkin haluaisi ajatella mitään tuollaista, enkä kuunnella mitään mikä muistuttaa minua siitä vaikkei mitään omaa kokemusta asiasta olekaan. Kuva on upea.

Vahteristonemäntä
4/8 | 

Taisin kommentoida silloin syksylläkin, että tätä voisi kuvitella soitettavan radiosta ja samaa mieltä olen tästäkin kappaleesta. Hienoa Miima! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla