Luontoäiti on ailahtelevainen, kyllä mä sen naisena ymmärrän, että joskus vaan on tosi vaikeeta päättää mitä haluaa...

Meillä ei ole terminen kevät vielä edes alkanut, joten tätä ei varmaan voi kutsua takatalveksi, mutta kevään tulo otti nyt vähän takapakkia. Mites teillä päin? 

Terkuin 

Miima 

Kommentit (4)

Vierailija
2/4 | 

Hui, tulipa teille talvi! Meillä on pääkaupunkiseudulla tullut räntää, vettä, rakeitakin. Onneksi on kuitenkin keväisen näköistä! Puihinkin tullut jo lehdenalkuja, pikkiriikkisen siis vihertää ekat puut. Leskenlehtiä oli jo 3-4vkoa sitten. Aah, on taas kevät... mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän nautin keväästä ja kesästä! Onhan se talvikin aivan ihana, mutta lopputalvesta odottaa jo niin että lumet sulaisi pois!

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Mä lähin heti reissuun karkuun, joten en tiedä onko lumet jo sulaneet uudestaan. Mä olen huomannut että oikea talvi on tullut mulle tosi tärkeäksi iän myötä, mutta sitten kun on menty sen tietyn rajan yli, niin toivoisi että olis kevät ja kuivaa eikä sellaista vatvomista ja pitkään märkä maa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla