Me ollaan Rukalla! Ja ihan lomalla! Kamerakin jäi kotiin. Kylpylää, Angry birds puistoa, laskettelua, hiihtoa, ulkoilua. Uni on maittanut illalla. Onko joku muukin vielä lomalla vai joko meni?

Terkuin 

Miima 

Kommentit (2)

Yh
1/2 | 

Mukavaa lomaa! :)
Mietin ihan uteliaisuuttani, että miten saat kustannettua niin usein teille lomia? Olen itse yh ja tuntuu että raha on koko ajan niin tiukassa, etten pääse lomalle lasten kanssa tai yksinkään. En edes muista missä oltais viimeksi käyty, siitä on ikuisuus! Ulkomaanmatkoista ei kannata edes unelmoida. Ja siis töissä käyn, vaikkei palkka kyllä iso naisten aloilla olekaan. Lottovoittoa odotellessa... ;)
Nauttikaa lomasta ja viimeisistä talvipäivistä, kohta kevät tulee ja lumi sulaa! :)

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Kiitos, nautittu on, tänään kohti kotia!

Tarjouksia kyttäillen, ja välillä kun lähtee isovanhempia mukaan, niin saa jaettua kuluja. Ulkomaille en ole lasten kanssa edes haikaillut, tulisi liian kalliiksi. Mutta pieniä kotimaisia reissuja tykkään tehdä. Meillä päin on asuminen edullista, veikkaan että siinä on yksi iso asia verrattuna vaikkapa pk-seutuun.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla