Vauva.fi-bloggaajilla on meneillään Hyvien tekojen joulukalenteri. Joka päivä siis joku meistä tekee jonkun hyvää mieltä tuottavan teon, ja kertoo siitä blogissaan. On saatu lukea niin aineellisista kuin aineettomista teoista, niin lähelle kuin kauaksikin.

Minä ajattelin jakaa välittämistä tuohon naapuriin. Me asutaan rauhallisessa rivari-taloyhtiössä, jossa melkein kaikki muut on iäkkäämpiä eläkeläisiä. Parin oven päässä asuu yksi aivan ihana mummo. Hän muistuttaa minun omaa mummoani, joka jätti valtavan aukon meidän elämään jo 12v sitten. Samanlainen suorapuheinen ja huumorintajuinen mummo-yksilö! Ollaan aina välillä juteltu pihalla vastaan tullessa. Olen sanonut, että nyt kun minulla on auto, niin voisin häntäkin kuskata kauppaan, kun hän ei kantamuksia enää oikein handlaa. Johon hän sitten on sanonut, että kyllähän ne muutkin aina apua tarjoaa, mutta eihän sitä oikein kehtaa pyytää. Ymmärrän ton ihan täysin! Itsekin olen välillä ihan sippi tästä lasten ja huushollin pyörittämisestä, mutta ihan hiton vaikeeta on kehdata pyytää apua yhtään keneltäkään. Vaikka se olisi joskus ihan tarpeenkin. Joten mä aattelin nyt tehdä näin, että menen ihan pokkana hakemaan sen mummon, että nyt lähdetään kauppaan. Ja sitten voitaisiin vaikka sopia joku tietty päivä milloin käydään ihan säännöllisesti. Eihän se ole vaiva eikä mikään, kun itsekin pitää kaupassa käydä! 

Koko Hyvien tekojen joulukalenteri löytyy Kun minusta tuli äiti -blogista. Seuraava luukku aukeaa Sattumia ja suklaarakeita-blogissa huomenna.

#onnellinenjoulu

Terkuin

Miima

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla