Mä käytin nuorena huulipunaa. Välillä ihan luonnollisia värejä, välillä oli tummaa luumua ja jotain ihme ruskeanpunaisia, siis vähän kaikenlaista tuli kokeiltua. Sitten lasten myötä se vaan jäi. Minä kun olen halailija ja pussailija, niin jossain vaiheessa vaan totesin, että helpompi olla laittamatta sitä punaa kuin koko ajan hinkata jälkikasvun otsasta tai poskesta punajälkiä. Olen siis ollut huulipunattomassa tilassa varmaan ainakin 12 vuotta. Samalla lailla jäi korviksetkin pitkäksi aikaa pois, kun olen aina tykännyt isoista riippuvista - ne kiinnosti liikaa pieniä ihmisiä, ja oli vaan helpompi olla ilman kuin suojella korvalehtiään kiskomiselta.

Korvikset palasivat takaisin jo vuosia sitten, ja nyt yllätin itseni ostamalla alesta huulipunaa ja rajauskynän! Olipa kummallinen kokemus pitkästä aikaa tämä huulten rajaus ja punaaminen! Siis ensinnäkin tosi hankalaa! Mulla on omituisen muotoiset ja epäsymmetriset huulet. Todella ärsyttävää koittaa saada puoliskoista jotenkin mätsäävät! Miten paljon voi mennä yli ettei se näytä tyhmältä? Miten virheliikkeet saa korjattua nätisti? Aaargh! Pitikö ostaa noin kirkuva väri?

Arkimeikkiin tämä ei kyllä tule, sen verran hidasta turaamista tuo mulla on, mutta voisi ehkä poikkeustilanteissa käyttää. Jotain kivaakin siinä on! Minusta on hämmentävää, että jotkut ei käytä muuta meikkiä ollenkaan, vetää vaan huulipunan naamariin ja se on siinä! Joku tuntee itsensä alastomaksi ilman punaa - mulla taas tuntuu, että se on niinku huomiovalot olis päällä. 

Millainen suhde sulla on huulipunaan?

Terkuin

Miima

Kommentit (4)

Kati Ei ihan vielä
2/4 | 

Sun kasvoille sopii värikkäämpikin huulipuna. Itse en osaa olla ilman huulipunaa kunnolla edes kotona. Siitä on tullut tapa. Arkena käytän nudesävyjä, niitäkin on onneksi paljon erilaisia, ettei pääse kyllästymään. Töissä taskussa kulkee yleensä kosteuttava huulipuna vähän niin kuin huulirasvan korvikkeena. Rajauksia tein joskus nuorempana, mutta nykyään en jaksa. Aika hyvin piirtyy ilmankin :D

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Niin, kai se on että mihin tottuu. Silloinkin kun aikoinaan käytin huulipunaa, niin pyyhin sen kotiin tullessa pois :D Mulla on helposti kuivuvat huulet, niin tuntuu että huulipunan kanssa ne on heti sellaista riekaletta, jota pitää olla pureskelemassa... 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla