Pyörähdin Ikeassa ja haksahdin koristetelineeseen. No ei se onneksi paljoa maksanut, pari euroa. Minusta se vaan on kiva, kun siihen voi laittaa ne kauneimmat koristeet, jotka ei kuusessa pääse oikein esille. Lasiset pisara-koristeet hukkuisivat tyystin valkoiseen kuuseen! Teline tosin olisi voinut olla musta, mutta valkoinen on toki toiseksi paras vaihtoehto. Taisin mennä lupaamaan lapsille, että ensi viikonloppuna otetaan kuusikin esille... Mehän ollaan joulu Levillä, joten pitäähän sitä joulukuusta keretä ihailemaan, kun se ei mukaan lähde! Haksahdin Ikeassa myös parin euron piparitalon osasiin. Katto on tietenkin rikki! Rakennustalkoista ei ole vielä päätetty.

En pidä itseäni joulu-pöpinä, mutta kyllä joulun lähestyminen saa jotenkin sisukset lämpenemään. Valoa ja lämpöä pimeään vuodenaikaan. Olispa meillä takka! Tuikut saavat korvata isompaa elävää tulta. Joko saa kuunnella joululauluja?

Milloin teillä alkaa joulun merkkejä hiipimään kotiin?

Terkuin

Miima

Kommentit (4)

Kati Ei ihan vielä
1/4 | 

Meillä on joulua mietitty vasta joulukalentereiden verran. Tosin heinäkuussa huomasin, että seinäkoristeeseen oli jäänyt roikkumaan tonttu viime joulusta :D Mitä sitä siitä silloin enää pois korjaamaan, joten periaatteessa meillä on ollut kotona joulua ympäri vuoden.  Kuusen voisi kasata ehkä itsenäisyyspäivän tienoilla. Eihän siihenkään enää pitkä aika ole. Ikeaan en taida uskaltautua. Sieltä tarttuu aina sälää mukaan satasella, vaikka lähtisi kahden euron rasiaa hakemaan. Miehen äiti lupasi tehdä piparitalot kaikille pojilleen, joten eipä taideta sellaistakaan askarrella itse tänä vuonna.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Meillä on kans joulukalenterit kerrankin kaikkien osalta klaarissa! :) Mä jätin ulkovalot kesäksikin ulos, kun en jaksanut niitä purkaa... :D Toki töpselin otin seinästä :P

Ikea on vähän vaaran paikka, mutta mulla ei mennyt kuin 23e nyt, ja siitä suurin osa oli sitä mitä lähdin hakemaan :D

-T-
2/4 | 

Juu, kyllä joulu hiipii. Glögiä on juotu, kaupan pipareita syöty (omia tehdään myöhemmin). Joulukalenterit hankittu ja joulukadun avajaisissa käyty. Jouluiset lastenkirjat otettiin esille ja poitsu niitä selailee ja lukee. Kirjastosta tilasin pinon jouluista luettavaa iltasaduiksi ja pari jouluelokuvaa lapselle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla