Aiheuttaako vuoden vaihtuminen teissä jonkinlaista tarvetta tarkastella mennyttä, ja tehdä päätöksiä tulevalle vuodelle? Kun mulla niinku ei. Viime vuonna oli paljon kivoja juttuja, ja sitten jonkun verran ei yhtään kivoja juttuja, mutta enimmäkseen ihan perusarkea. En koe tarvetta käydä läpi tai sen kummemmin muistella näitä. Enkä sen kummempaa en odota ensi vuodeltakaan, paitsi että niitä ei niin kivoja juttuja jos olis vähempi, mutta tuskin on, ne vaan tulee toisessa muodossa, veikkaan.

Uuden vuoden lupaukset olen todennut omalla kohdallani ihan turhiksi. Joo, voi vähän aikaa innostua ja tsempata jotain asiaa, mutta onkohan mikään koskaan helmikuulle kestänyt... Arki vie mennessään ja äkkiä unohtuu, että mun nyt piti olla sitä-ja-tätä-ja-tuota. Jos muutosta ei koe sydämessään tarpeelliseksi, niin tuskin mitään muuttuu. Ehkä mulla ei ole mitään sellaista muutoskohdetta itsessäni, jota haluaisin aktiivisesti viedä eteenpäin. Ootteko te saaneet tehtyä jotain uuden vuoden lupauksia, jotka on menneet oikeasti käytäntöön ja jotenkin muuttaneet elämää?

Ehkä voisi mieluummin miettiä uuden vuoden toiveita? Mä toivoisin ykkösenä, että saisin tänä vuonna puuhastella mieluisten asioiden parissa, tehdä niitä juttuja, mistä tykkään. Töitä olis kiva saada. Ja yksi hyvä mies. Enempää en pyydä. Oliko toi jo liikaa?

Terkuin

Miima

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla