Viime vuonna koko syksy oli mulle tosi raskasta rämpimistä, eikä edes kirkasvalolamppu tuntunut auttavan kaamosoireisiin. Olo alkoi helpottaa vasta vuoden vaihduttua, kun oli saanut lumilomailtua, ja kotileveyksillekin tuli viimein pysyvä lumipeite. Tänä vuonna tilanne on ihan suorastaan päinvastainen! Lapset tuossa keskustelivat yksi päivä, että ihmeellistä kun äiti ei ole käyttänyt aurinkolamppua tänä syksynä (kuten säännöllisesti useampana syksynä sitä ennen). Ihan totta! En ole kaivanut kirkasvalolamppua esille, koska en ole tarvinnut sitä! Talvi tuli tänä vuonna ajoissa, ja lumi on kirkastanut maisemaa jo marraskuun alusta. Pimeys ei ole päässyt hiipimään sisuksiin.

 Osaltaan varmasti auttoi myös se, että olin sen pimeän ajan ennen lumen tuloa vielä töissä. Alummalla syksyä olin jonkun aikaa aika väsyksissä työn ja kodin ja lasten pyörityksen yhdistelyssä, mutta se meni onneksi ohi eikä kääntynyt pahemmaksi uupumiseksi. Sen jälkeen työrutiini varmasti piti minut liikkeellä enkä kerennyt kaamosoireilla. Ja ennen kuin työt loppui, niin lunta olikin jo kerennyt ihanasti tulla valaisemaan mieltä ja maisemaa!

Ja näin kai se on jälkikäteen nähtävä, että parisuhdeongelmat vetivät viime vuonna mieltä mustaksi myöskin. Nyt mulla on ollut hyyyyvin vähän äksöniä sillä rintamalla, joten pitäiskö tästä nyt päätellä, että "ei miestä - parempi mieli"? Heh.

Mitenkäs teillä menee valojen ja varjojen kanssa?

Terkuin

Miima

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla