Huh, on hirmu pelottavaa asettaa itsensä arvostelun kohteeksi, mutta ei kai se auta. Olen tehnyt demon omasta biisistä, ja tässä se nyt on lätkästynä Youtubeen. Saa mielellään kuunnella, kommentoida, jakaa!

Kaikki lähti siitä, kun viime kesänä olin laulukurssilla. Opettaja kysyi multa, että olenko koskaan ajatellut tehdä omia biisejä. Kun en leuan loksahtamiselta saanut vastattua, niin hän jatkoi kysymällä, että miten ajattelin edetä urallani. Öö, millä uralla? Öö, mä en osaa soittaa mitään?? Sain kotitehtäväksi tehdä tekstejä, ja tunnollisena opiskelijana tietysti tein työtä käskettyä. Jännä juttu, mutta sanojen mukana alkoi päässä soida myös melodian pätkiä. Epämuusikkokin voi siis "säveltää" melodiaa!

Olen tehnyt biisejä siitä lähtien, kun olen kerennyt. On niitä jo jonkinlainen kasa. Ongelma on tietty siinä, että jonkunhan pitäisi sitten soinnuttaa ja sovittaa biisit, enkä tunne ketään muusikkoja. Tämän biisin on soinnuttanut ja sovittanut Tommi Ilonen Raiku Recordsilta. Demo on tehty omalla rahalla, ja tekisi mieli tehdä toinenkin, mutta sen enempää en kyllä ajatellut omakustanteisesti puuhata. Jos oikein päästä haaveet irti, niin olisi hienoa sanoittaa muillekin.

Tekisi mieli perisuomalaiseen tapaan vähätellä ja puolustella miten tuon olisi voinut tehdä paremmin jajajaja... mutta kiellän itseäni tekemästä niin!

Ei muuta. Kuunnelkaa!

Terkuin

Miima

Kommentit (18)

Vierailija
4/18 | 

Hyvin pelittää, kertsi on hyvä ja toimii muuten hyvin, mutta sulle menee ääni vähän kireäksi siinä ja... kannattaa vaikka laulunopettajan kanssa käydä läpi.

Ekaksi demoksi todella hyvä ja lupaava biisi ja tulkinta. 

Anna
5/18 | 

Tosi kivan kuuloista ja persoonallinen soundi! Toivottavasti joku bongaa sut! Ihan radiokamaa! :)

Vierailija
6/18 | 

En innostunut ensimmäisellä kuuntelulla, tosin kertsi oli kyllä tarttuva jo silloin. Nyt kun olen kuunnellut muutaman kerran voin sanoa todellakin tykkääväni. Aivan mahtava!!

Vahteristonemäntä
7/18 | 

Ihan uskomatonta! Vau! Osasit tosiaan yllätttää!

En ole mikään musiikin asiantuntija, mutta munkin mielestä tämä voisi tulla radiosta. Kaunis ääni ja hieno sanoitus. Eli nyt vaan alat uskomaan itseesi ja tuuppaat laulu- ja sanoitushommat seuraavalle asteelle. Pidän sulle peukkuja! :)

Tea
8/18 | 

Tosi kaunis ääni sinulla ja kiva sanoitus. En mikään asiantuntija itsekkään ole, mutta minusta kuulosti kauniille. Siitä se lähtee!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla