Mä en ole mikään blingbling-henkinen nainen, mutta joskus tekee mieli pienesti kimaltaa. Niinku vaikka kengistä! Ja mun mielestä paljetit on paljon hauskempia tennareissa kuin vaikkapa korkkareissa. Eli mun uusimmat tennarit siis kimaltelee kevätauringossa! Laskeskelin tuossa, että mulla on kuudet Converset. Mutta nämä on ainoat tällaiset perusmalliset. Sitten on korollisia versioita ja sen sellaista, kaikki ihan erilaisia. Olen siis ehdottomasti tennareilla talsija, mutta en ehkä ihan perus. Näillä on helppo kävellä ja ajaa autoa, ne on mukavat jalassa, ja korolliset versiot tyydyttävät myöskin rakkauteni korkokenkiin. Onko teillä kaivettu tennarit esiin?

Terkuin

Miima

 

Kommentit (6)

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Omani ostin Zalando loungesta, tällä hetkellä siellä ei ole Converse-kampanjaa, mutta niitä tulee aina uudestaan, mallit toki vaihtelee. Näiden mallia en valitettavasti muista :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla