Kaupallinen yhteistyö Digilehdet.fi

Tiesittekö, että kun tilaat yhtä Sanoman julkaisemaa aikakauslehteä, niin saat ilmaiseksi lukea 15 lehteä digitaalisessa muodossa? Mä ehkä tiesin, mutta olen autuaasti unohtanut koko jutun. Rupesin oikein miettimään, niin meillehän tulee ihan himmeesti Sanoman lehtiä: kaikki mahdolliset Aku Ankat ja Roopet, MeNaiset, Kodin kuvalehti ja Meidän perhe (viimeisin blogin kautta). Näissä on jo siinä määrin lukemista, että en ole kaivannut enempää, mutta esimerkiksi pidemmällä reissullahan tuo voisi olla hyvä ajanviete! Ja tietysti jos olisi vähän enemmän aikaa, niin tuotahan kannattaisi ehdottomasti hyödyntää, ilmainen on tosi viehättävä sana! 

Digilehdet.fi -palvelusta löytyy siis kaikki 15 Sanoman aikakauslehteä, ja kaikista lehdistä löytyy arkistot vuoden 2015 alusta lähtien. Nyt pitää ehkä mennä tsekkaan löytyisikö joulun jälkiruokiin uusia ideoita!

Jos et vielä tilaa mitään Sanoman lehteä, niin käys katsastamassa Pukin lahjakaruselli - siellä on nyt suurin piirtein puoleen hintaan kaikki lehtitilaukset! Hyvä joululahjaidea, ja lehtiä löytyy joka ikäluokkaan! Olen vähän kade uusille tilaajille noista hinnoista... :D

Oletteko tutustuneet Digilehdet-palveluun?

Terkuin

Miima

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla