"Tämä on vuosi nolla
Tähän ja se päättyy ja alkaa
Tämä on lähtölaukaus
Ja maaliintulo samaan aikaan"

- Egotrippi, Vuosi nolla 

 

EGOTRIPPI: VUOSI NOLLA

 

Uuden elämän selviytymisblogi muuttaa! Oletkin, ehkä lukenut jo Vauvalehden organisaatiomuutoksesta. Organisaatiomuutoksen myötä kaikki blogit Vauvalehdellä päättyy, joten myös Uuden elämän selviytymisblogi jatkaa uusille poluille. Haluan kiittää Vauvalehteä, ja meidän upeaa blogiyhteisöä kaikista opeista ja tuesta. Kiitos, että sain olla mukana tässä. Tämä oli yksi tärkeä etappi mun matkalla kohti unelmia. Toivon kaikkea parasta ihan jokaiselle tulevaisuuteen. Uskon, että tiemme risteilevät ja kohtaavat.

 

Blogini siirtyy mun ikiomille nettisivuille, ja tämä Vauvalehden osoite lakkaa olemasta maaliskuun lopussa. Blogin lisäksi nettisivuiltani löytyy mm. tietoja minusta ja tarjoamistani koulutuksista ja muista palveluista. Myös Itseni näköinen elämä podcastin löydät nettisivuilta. Nettisivut on vielä työn alla, mutta löydät ne tulevaisuudessa osoitteesta www.heidif.fi

Nettisivujen nimi Heidi F juontaa juurensa siitä, että mun lapsuudessa kaveripiirissäni oli useampi Heidi ja mä olin puheissa aika usein aina Heidi F. Tässähän tuli kuulkaa heti aika nuorekas olo, kun nimi lopulta päätyi nettisivun nimeksi.

 

Tervetuloa siis jatkamaan uuden polun seuraamista kanssani. Katsotaan, mihin se polku vie. Blogitekstejä on jemmassa iso läjä, joten tarinat ei lopu. Myös muiden perheiden tarinoita erityisen vauvan odotuksesta on pöytälaatikossa odottamassa, ja aika paljon uusiakin ideoita muhii ajatuksissa. 

 

Seuraa minua Instagramissa ja Uuden elämän selviytymisblogia Facebookissa, niin kuulet kaikista käänteistä ensimmäisenä, ja saat tiedon heti, kun nettisivut aukeaa! Otan myös tosi tosi tosi mielelläni vastaan palautetta blogistani, koska toivon, että saan pitää juuri sinut meidän matkassa pitkään. Yhdessä me ollaan niin paljon enemmän!

Tsempit kaikille koronakaranteeniin ja auringonsätietä viikkoon. Palailen kertomaan meidän karanteenikuulumisia heti, kun saadaan uudet nettisivut haltuun. Meillehän tämä  kuplaan palaaminen tuntui aika tutulta ja turvalliselta, kun elettiin reilu vuosi lapsen infektioriskin vuoksi kotona kuplassa..

Nähdään ja kuullaan siis pian! Pysykää terveinä. Pus!

Terkuin Heidi 

 

 

"Aukeaa
Tämäkin vuosi jota kuljetaan
Aukeaa
Tämä se vuosi joka muistetaan
Olkoon niin
Jotakin täytyy aina päättää"

- Egotrippi, Vuosi nolla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Uuden elämän selviytymisblogi kertoo selviytymisestä silloin, kun kaikki muuttuu. Selviytymisblogi kertoo erityisen vauvan odotuksesta, ja uusperheen arjesta pienen vaikeasti sydänvikaisen lapsen kanssa. Arki on täynnä iloja ja suruja, turhautumista ja intohimoja sekä pelkoa, ja epätoivon hetkiäkin. Ja rakkautta! Paljon rakkautta ja ajatuksia siitä, että elämän vaikeimmistakin asioista voi seurata paljon hyvää.

Blogia voit seurailla Facebookissa ja myös Instagram täytyy meidän perheen arjesta ja joskus juhlastakin

 

Laita kuunteluun myös minun ja ystäväni Podcast Itseni näköinen elämä

 

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019

Kategoriat

Instagram