Yhteistyössä: Ajasto

Tervehdys elokuu! Jutellaanko hieman bullet journalista? Nimittäin Ajastolta otettiin minuun yhteyttä ja tarjottiin tilaisuutta tutustua ihan uudenlaiseen pistemuistikirjaan, jossa on otettu huomioon meidän bujoilijoiden tarpeet. Paria päivää myöhemmin postipoika tiputti luukusta kullanvärisen kalenterin. Olin täpinöissäni enkä itkenyt lainkaan ensimmäisen bujoni perään, vaan kylmän viileästi nakkasin sen mainoskasan päälle saadessani uutukaisen paketista keittiön pöydälle.

Mikä tekee Planner muistikirjasta hyvän? Paperi, paperi ja paperi! Tässä muistikirjassa paperin laatuun on panostettu! Se tarkoittaa käytännössä sitä, että muistikirjan paperi on 100 grammaista ja päällystettyä. Se on selvästi tukevampaa kuin normaali kalenteripaperi. Paperin paino ei sinänsä kerro kaikkea laadusta, vaan nimenomaan päällysteillä on merkitystä. " Hyvälaatuinen 100 grammainen paperi on paljon parempaa kuin huonolaatuinen 120 grammainen." Ajasto muistuttaa. Eli on siis turhaa lähteä tekemään ja tulostelemaan kalenterisivuja paksummalle paperille siinä toivossa ettei kynien jäljet paista läpi sivun toiselta puolelta, kun voi satsata tähän muistikirjaan, jossa haasteellinen ongelma on ratkaistu!

Sivut ovat numeroitu valmiiksi ja sivuja on aina 188 asti. Merkitsemisnauhoja on kaksi - valkoinen ja kullan värinen sekä alusta löytyy neljän sivun verran valmista sisällysluotteloa. Kynälle löytyy myös kuminauha. Se on tarpeeksi tiukka ja näin ohuempikin kynä pysyy matkassa mukana. Muistikirjaa saa kullan, hopean ja kuparin värisinä. Kovakantinen muistikirja on näppärän kokoinen ja on mitoissa 15cm x 21.5cm. Kulkee siis hyvin mukana laukussa!

 

 

Bullet journal eli bujohan on kalenteri, muistikirja ja päivyri samoissa kansissa. Bujo luodaan itse tyhjään vihkoon ja sen sisällön tyylin päätät täysin itse. Käytetyimpiä asioita bujossa on vuosinäkymä, kuukausinäkymä, viikkonäkymä, päivittäiset sivut ja erilaiset trackerit eli seurantalistat. Joku seuraa unirytmiä, toiset päivittäisiä askelmääriä. Toiset pitää kirjaa siivouksista, ruokalistoista, telkkusarjoista, mielialasta ym. Kalenteriosiossa päivien kohdalle merkataan muistettavat asiat lyhyesti. Sivut voivat olla koristeellisia tai hyvinkin pelkistettyjä. Kummankin vaihtoehdon alta paljastuu ajankäytön hallitsemisen helppous. Ajaston nettisivuja kannattaa pitää silmällä, sillä pian tämän ihanuuden voit ostaa itsellesi tai lahjaksi.

 

 

Muistathan, että kaikista oleellisin asia on, että bujosi on sinun. Sillä ei ole mitään väliä. miltä se näyttää. Bujon ainoana tarkoituksena on saada sinulle työkalu asioiden muistamiseen ja ajanhallinnan helpottamiseen. Kaikista tärkeintä on - enjoy ja vapauta inspiraatio mylläämään! Tule ihmeessä kurkkimaan uusi ryhmä Bujoillen bujoilusta kiinnostuineille.

 

 

Kommentit (2)

Lindiz82Tutipuu
Liittynyt9.8.2016

Moikka =) mulla ei ole ollut käytössä kuin kuvissa esiintyvä tyyli - kynät, washi ja tarrat, joten en valitettavasti osaa vastata tähän

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla