Uudet tuulet puhaltaa ja blogini on vihdoin ja viimein pitkän odottelun jälkeen muuttanut osoitteensa tänne vauva.fi puolelle! Tämän kunniaksi kirjoitan lyhyen ja simppelin tietopläjäyksen meistä kaikista ruudun takana majailevista asukkaista.

 

Me siis olemme 18 ja 19 vuotiaat vanhemmat joulukuussa 2015 syntyneelle Leolle. Olimme vanhemmiksi tullessamme seitsemäntoista ja kahdeksantoista vuotiaita, erittäin epävarmoja itsestämme ja muutenkin noloja tapauksia.

Nyt olemme tässä, odotamme toista vauvaamme syntyväksi syyskuussa 2017, asumme espoossa tilavassa kolmiossa ja elämme arkistakin arkisempaa arkea. Meillä molemmilla vanhemmilla on ADHD ja joskus perhe-elämä voi olla haastavaa, mutta kenellä se menisikään kuin televisiosarjoissa? Ehkä jollain, mutta ei todellakaan meillä.

 

Leo on erittäin kiltti ja nopeasti kehittyvä miehenalku. Hän kovasti haluaa auttaa kotitöissä niin äitiä kuin isiäkin ja pitää molemmat erittäin kiireisinä nopeilla, mutta pienillä jaloillaan ja tavaroita tuhoavilla käsillään. Hänestä ja hänen seikkailuistaan tulette kuulemaan paljon.

 

Pieni syyskuinen tulokas on meille kaikille suuri mysteeri, mutta ainakin tämä pieni on tehokas masujumppaaja, äidin rakkoa trampoliinina pitävä riiviö. Selvitämme hänestä lisää tietoa kahden viikon päästä rakenneultrassa. Ehkä sitten osaisin kertoa masun asukista vähän enemmän? 

 

Jään innolla seurailemaan miten blogini ja oma äitiyteni muuttuu matkan varrella, siispä erittäin kovasti tervetuloa seuraamaan meidän hassua menoa ja vielä hassumpia mielipidejuttuja!

 

Kuva; Piia Arnould

Kommentit (2)

Vierailija
2/2 | 

Onnea❤Meilläkin adhd perhe. Ja kyllä tää adhd on meille ollut yhteisymmärrystä ja voimavara. ❤

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Uskallan väittää, että moni 21-vuotias ei vielä elä keskellä lapsiarkea.

Minä elän tätä arkea kolmen lapsen ja aviomieheni kanssa. Lapsiarkeni alkoi joulukuussa 2015 esikoispoikani synnyttyä ja tämän jälkeen sain vielä kaksi ihanaa tyttöä.

Blogissani pohdin nuoren vanhemmuuden haasteita ja kirjoitan laajalti meidän tavallisista, mutta vauhdikkaista päivittäisistä touhuistamme.

Yhteydenotot ja yhteystyöt: vahterajasmin@gmail.com

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017