Vaikka ensimmäisen lapsen syntymästä ei ole kuin vain yksi ja puoli vuotta, päätimme Mikon kanssa ottaa vuoden 2017 pakkauksen. Muutama erityinen syy vaikutti tähän päätökseen ja saatuani pakkauksen sisällön kätösiini, en ole katunut hetkeäkään valintaani. Alle listasin muutaman oman plussan ja toteamuksen tämän vuoden pakkauksesta.

 

Värit, kuosit ja materiaali

Pakkauksessa on huomattavasti rikkaampi värimaailma ja vauvamaisemmat kuvioinnit kuin vuoden 2016, tai 2015 pakkauksissa. Vaatteet sopivat hyvin tytölle sekä pojalle eikä pakkauksessa ole pelkästään tummansinisiä ja vaaleanvihreitä vaatteita. Materiaalit ovat kestävämpiä ja mielestäni huomattavasti pehmeämpiä kuin vuoden 2015 pakkauksen vaatteissa oli.

 

Vaatteiden käytännöllisyys

Pakkauksessa oli vain yhdet olkapäille kiinnitettävät potkuhousut ja niissäkin onneksi nepparit haaruksissa. Pienimmissä bodyissa on käsien eteen käännettävät huput jotka estävät vauvaa raapimasta silmiä ja kasvoja. Myös pakkauksen uutuus, eli unipussi on erittäin kätevä käsihuppujen ja ja suljettavan alaosan ansiosta.

 

Hoitotarvikkeet

Vuoden 2015 pakkauksessa ollut kuumemittari oli meille kertakäyttöinen. Nappia ei meinannut saada edes painettua ja mittari oli kokonaisuudessaan oudon pehmeä ja lelumainen. Tänä vuonna mittari ja sen painike on kova, eikä painiketta tarvitse painaa kuin kevyesti sen päälle saamiseksi.

Pakkauksessa on kolme isoa, paksua harsoa jotka ovat oma suosikki röyhtäytyksen ajaksi ja myös perhepetiin sopiva suoja puklailulta ja niskakakoilta.

 

Kestovaippa

Olemme päättäneet aloittaa kestovaippailun pikkukakkosella ja jos oikein ymmärsin, on kestovaippa jäämässä pois tulevista pakkauksista. Äitiyspakkauksen kestot ovat olleet suosikkejani kaikista niistä vaipoista mitä on tullut hamstrattua, pitkän käyttöiän ja helpon säädettävyyden ansioista.

 

 

Pakkaus on meille ehdottomasti hitti ja tulevissa vauvakuvissa tulee olemaan paljon pakkauksenkin tekstiilejä käytössä. Pakkaus 2017 tulee olemaan pienelle tulokkaalle myös muisto, sillä vaatteet säilötään laatikkoon ja lapsi saa ne itselleen jos joskus aikoo itse hankkia lapsia. Näin olemme tehneet myös edellisen pakkauksen kohdalla. 140 euroa on omasta mielestäni  aika pieni määrä jos mietitään pakkauksen arvoa ja jos jostain ei itse tykkää, tai ei ottanut pakkausta mutta haluaa siitä muistoksi muutaman vaatteen, löytyy facebookista äitiyspakkauskirppari jolla tavara liikkuu eteenpäin ripeästi.

 

Minkä vuoden pakkauksen olet itse ottanut? Vai otitko pakkauksen sijaan rahan? Kommentoi alle!

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Kaikille kolmelle lapselle olen ottanut pakkaukset vuosina 2006 (tosin oli vuoden 2005, koska la oli helmikuussa), vuoden 2008 ja 2013. Ihania ovat olleet ja kaikki olleet ahkerassa käytössä ❤️

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Uskallan väittää, että moni 21-vuotias ei vielä elä keskellä lapsiarkea.

Minä elän tätä arkea kolmen lapsen ja aviomieheni kanssa. Lapsiarkeni alkoi joulukuussa 2015 esikoispoikani synnyttyä ja tämän jälkeen sain vielä kaksi ihanaa tyttöä.

Blogissani pohdin nuoren vanhemmuuden haasteita ja kirjoitan laajalti meidän tavallisista, mutta vauhdikkaista päivittäisistä touhuistamme.

Yhteydenotot ja yhteystyöt: vahterajasmin@gmail.com

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017