Tervetuloa mukaan seuraamaan Tired & Exhausted Since 2014 -blogia!

Blogiin alkaa rakentumaan nimimerkki Koti-iskä88:n sielunmaisemaa. Aiheet kumpuavat suoraan oikeasta elämästä ja niihin kuuluvat mm. pottailu, valvotut yöt, legon päälle astuminen, pipien puhaltaminen, oman ajan puute sekä ahdistuminen siitä, kun et kuitenkaan keksi mitä sillä omalla ajalla tekisit. 

Perheeseen kuuluvat melkein 3-vuotias vauhdikas tyttölapsi ja kesällä vuoden täyttänyt herkkä poika. Nämä lapset ovat inspiraation lähde ja syy tämän blogin olemassaoloon. Perheeseen kuuluu myös äiti.

Tänä vuonna uhmaikä on tullut meidän taloon. Meno on pahimmillaan aivan mahdotonta ja koti-iskän kärsivällisyydeltä vaaditaan uusia ulottuvuuksia. Alla muutama kuva tältä vuodelta. Kuten huomaatte, olen löytänyt sisäisen rauhallisuuden ja zen-tilan pahimmillakin uhmaraivon hetkillä.

 

 

 

Kommentit (17)

Lindiz82Tutipuu
Liittynyt9.8.2016
4/17 | 

Helou ja tervetuloa joukkoon. I feel u! Meillä samanlaista meininkiä 😂 toivottavasti kahvi on tarpeeks kuumaa sielläkin puolella ruutua💪

Kotoa juuri ulkoistautunut äiti
5/17 | 

Ou mai! Näyttää niiiiiiin tutulta. Meillä mennään hitusen edellä, ku on toi melkein 5v. ja melkein 2v. Molemmilla jokin tason uhmaa edelleen. Levelit vaihtelee päivittäin. Ilolla jään odottamaan tulevia koettelemuksianne, koska itse olen toivottavasti aika monesta niistä jo läpi kahlannut siinä kohtaa, kun te vasta aloitatte. Tsemppiä, lujaa päättäväisyyttä ja piiiiiiitkiä hermoja! 😊👍

Vierailija
6/17 | 

Avasit turvavyöt väärin!!Niin tuttua....mitä kaikkee voikaan tehdä pieleen lapsen mielestä...loputon suo ja töysin ennalta arvaamattomia...huoh :)

Vierailija
7/17 | 

Voi uhma. Meillä neiti 3v ja kitarisat vilkkuu milloin mistäkin. Esikoisella helpotti ko täytti 4 v et sitä odotellessa kai...zen-harjoitteita.

Äiti 2016
8/17 | 

Repesin "kerroin, että 15min hampaiden harjausta riittää" 😂 Meillä taistellaan tästä kaks kertaa päivästä 1,5 -vuotiaan kans. Hälle on jostain periytyny vahva tahto. 😇 meillä myös on hankalaa ymmärtää, että imurointi kerran päivässä riittää ihan hyvin.

piia
Liittynyt27.4.2016
9/17 | 

I feel you! Meillä on viisivuotias ja juuri kaksi vuotta täyttäneet lapset. Herramunjee mikä meno nykyään on! Isompi on kuin paraskin esiteini. Sattuu vielä olemaan kielellisesti näppärä joten sanan säilä sivaltaa välillä  melko osuvasti. Pienempi taas kiukkuaa kaksivuotiaan uhmaansa. Yleensä huonosti on kaikki, noin niin kuin vaatimattomasti. Tällä viikolla rähisi jopa telkkarin lastenohjelmille, ilmeisesti niissä(kin) tehtiin kaikki väärin...

Ihanana lisämausteena vietän työpäiväni parin kymmenen 3-5 -vuotiaan kanssa ja työpäivien jälkeen olen usein yksin lasten kanssa pitkälle iltaan/alkuyöhön. Oi autuutta. 

Tsemppiä, kyllä tämä(kin) ohi menee! Ja tervetuloa mukaan blogiyhteisöön :)

Oma blogini: On elettävä huolella.

Voit seurata blogiani myös Bloglovin'issa , Facebookissa tai Instagramissa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram