Koti-iskä88:n inhokki-isänpäivälahjat top 3

1. Romanttinen vaahtokylpy

2. Herkkukori

3. Hyödyllinen lahja

 

Itse taidan saada tänä vuonna parhaan mahdollisen lahjan, sillä 3-vuotias tuli yksi päivä kertomaan "isi, minä tein sulle isänpäiväkortin. Mutta se on salaisuus. shh".

Onko teillä jo lahjat valmiina?
 

Kommentit (6)

Käyttäjä6593
Liittynyt3.8.2017
1/6 | 

Mun lahja on liput Sami Hedbergin keikalle perjantaina ja isommat lapset mummulaan yökylään viikonlopuksi, eli ensin vähän parisuhde-aikaa kahdestaan ja sitten vauvan kanssa kotiviikonloppu. Sunnuntaina iltapäivästä sitten yhdessä isovanhempien kanssa viettämään varsinaista isänpäivää. Toivottavasti nämä on mieluiset yllärit, perjantaina sen näkee sitten :D.

Jannike
2/6 | 

Sovittiin, että 3 viikon reissu Thaimaahan alkuvuodesta kuittaa vanhempien osalta isänpäivän, joulun, synttärit ja äitienpäivän. Mietitään niitä lahjoja taas vuoden kuluttua ☺

Anonyymiö
3/6 | 

Sulle on tulossa ihana salaisuus 😍

Pakettiin menossa vähän parranhoitotuotetta, klassikkobokserit (koska en jaksa pyykätä niin usein kun ton varastolla olis pakko...) ja pojalle ja hänelle samisteluun tuohi-korkkirusetit. Nyt pitäs päättää, et monta pientä vai yksi iso paketti?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat